måndag 10 september 2012

Atleten laddar

Tänker allt oftare på min kropp som en maskin. Eller maskin, det låter så hårt... något mer kärt, en tamagotchi kanske? Så ivrig att fylla behoven. Be the best I can be.

Trött - jag ska ge den sömn. Ryggont - lite massage innan läggdags. Dålig matlust - men lyckades ändå peta i mig rejält med nödvändig näring inför träning imorgon bitti.

Ett roligt strategispel!

3 kommentarer:

 1. Ta hand om dig!
  Också trött. Ont i axlar och nacke, men på bättringsvägen. Som tur är så har jag massage på jobbet imorgon. Lyxigt jag vet, även om det bara är 15 min. :)

  SvaraRadera
 2. Jag gick och sjöng på tamagotchi-låten idag, varför? Är det något som nämnts på tv eller radio? Känns som ett konstigt sammanträffande, ingenting man tänker på varje dag direkt. :P

  SvaraRadera
 3. Haha, jag hade aldrig någon tamagotchi och hade jag haft det hade den dött direkt :-). NU kanske jag hade lyckats hålla liv i den (fast jag fokuserar nog på att hålla kidsen vid liv, det känns lite viktigare...). Håller med för övrigt - blir bättre och bättre på att lyssna på kroppen (inte på orkar-inte-träna-hjärnan eller vill-ha-chips-magen :-))

  SvaraRadera