fredag 7 september 2012

I mitt kungarike

Ligger i soffan och är allmänt pissed för att jag har så ont i högerhanden. Den vänstra är det dock inget fel på och den kommer till god användning då jag vill radera syrliga kommentarer som försämrar humöret ännu mer. Allt fler av den vara då bloggen växer. Ibland känner jag för att bemöta, resonera, vara mogen. Och ibland känner jag för att leka gud och bara trycka delete; "klick klick. Din talan drar jag in". Jag har byggt det här huset vet ni. Och ibland behöver det städas!

9 kommentarer:

 1. Ta ingen skit! (Grynet, kommer ni ihåg?) Argumentera och deleta som du känner. Kan inte förstå varför man vill lägga energi på att trycka ner. Systrar där ute, vi måste vara ta hand om varandra! Jag är oerhört tacksam för allt du delar med dig av i DIN blogg. Du är grym!

  SvaraRadera
 2. Stå på dig och låt inte avundsjuka idioter förstöra och trycka ner.

  Du är bra och har en kanonbra blogg =)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller med Li! Såklart att vi kan/vill/ska tycka olika men bloggen är din. Och den är grym oavsett om jag håller med eller står bakom allt. Verkar tyvärr va en trend just nu att skriva ner sina medsystrar. Eller trend, nej kanske varit så rent allmänt länge. Men träningsglatt kvinnfolk börjar bli varma i kläderna, bra!, men lite väl varma då man tror man vet bäst och alla andras skit. Sen alla dom som bara är avundsjuka är bara pinsamt patetiska.

  SvaraRadera
 4. Va? Hur kan du få syrliga kommentarer? Din blogg är otroligt oprovocerande! Himla trist med fingret förresten, hoppas det piggar på sig snarast!

  SvaraRadera
 5. Jag har också råkat ut för en del syrliga och nedvärderande kommentarer. Det känns så klart lite grann, men jag tror på att fokusera på de som gillar en och tycker att det man gör är bra. Och du är väl en av de bloggare som är minst ickeprovocerande som finns tänker jag. Men människor kommer alltid ha åsikter och det bygger i princip alltid på någon form av avundsjuka. Så även om de där kommentarerna kan bita sig fast lite och kanske till och med göra lite ont är det helt okej att leka Gud och ta bort vad man vill. Man kan besvara, resonera och vara mogen, men man kan också om det känns rätt vara helt tvärtom. Vi gillar dig Elbe, hela dan varje dag :)

  SvaraRadera
 6. Tråkigt med sura kommentarer. Fattar inte hur mänskor orkar. Klart man kan vara av olika åsikter, men man kan ju fundera hur man skriver. Inte med flit såra någon. Din blog, dina regler :-)
  Hoppas fingret läker snabbt!

  SvaraRadera
 7. Jag hade för ett par år sedan en mycket större blogg än min lilla nystartade plutt jag har nu - och det var syrliga, elaka, vidriga, kränkande kommentarer titt som tätt. Dock var de positiva så många mer att det vägde över... och jag raderade hej vilt bland de jag inte gillade - "min blogg, jag bestämmer, bara snälla ord här".
  Så strunta i trollen och kör på, klick och delete bara =)

  SvaraRadera
 8. Haha, så bra! Självklart ska du få deleta och sparka ut vem
  du vill.. det är som när man var yngre och bjöd hem folk till fest hos sig som började förstöra.. uut med dom!

  SvaraRadera
 9. Tack hörni! Jag får ju inte glömma bort er fina läsare bara på grund av några surkart :-)

  SvaraRadera