lördag 8 september 2012

Au naturelle

Vilken GOD morgon! Såå utsövd!

Mr är utomstädes hela dagen och stack vid 06. 07 hör jag Sjörövarfabbe sjungas från barnkammaren och tror det är dags att gå upp. 09.40 vaknar jag underligt utvilad - kotten sover! Jag är såååå pigg :-) Blir till att skippa middagsvilan bara ifall vi vill ha en lugn kväll tror jag hehe :-)

Mr tvättade mitt hår igår och något gjorde han rätt för lockarna hopas. Och fräsch i ansiktet känner jag mig också då de mörka ringarna är betydligt mindre.

5 kommentarer:

 1. Jag har följt din blogg länge men kan nu inte låta bli att kommentera... Jag jobbar på en specialistklinik med rehabilitering av hand/fingerskador sedan 4 år tillbaka. När jag läser att du bara fått träffa läkare blir jag lite rädd. Det viktigaste då det är skador på mjukdelarna i fingrarna är att du rör på det så mycket det går. Det finns ingen skelettskada så då måste du röra fingret trots bandage...Du kommer bli väldigt stel annars! Jag förstår att du har ont men det är viktigt att röra på det så det inte ärrar fast i strukturerna runtomkring. Egentligen skulle du behöva träffa en arbetsterapeut som kan ge dig ett träningsprogram för handen. Om det blir problem, så ligg på dem på VC om att få remiss till rehabiliteringspersonal! Nu vet jag ju inte allt om skadan, utan bara det lilla du beskriver här!)Tack för en superblogg och stort lycka till med fingret!! /Frida

  SvaraRadera
 2. Tack Frida! Toppen med lite proffsråd :-) Jag har bandage men tar av det flera ggr om dagen och böjer och tränar fingrarna. Det är egentligen bara långfingret som behöver skyddas nu så funderar på att skippa bandage och bara tejpa det, det skulle öka rörligheten. Supermotiverad att bli bra så jag kan träna igen :-)

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig morgon!
  Och fina lockar han fick till, din Mr :)

  Vad gäller middagsvila så somnade vår Minikille i bilen vid 16tiden (han hade redan sovit vanlig middag vid 12). Gaaah! Blir nog ingen lugn kväll här ikväll inte, hehe.

  SvaraRadera
 4. Vad har du gjort för ögonen? :) aspirinmask? Love the blog.

  SvaraRadera
 5. Vet du någon bra sida där man kan läsa om balsammetoden? Sugen på att testa den. Mitt hår är katastrof och vill verkligen få fram mina korkskruvar igen. Din blogg äger

  SvaraRadera