onsdag 19 september 2012

Trostrevligheter!

Detta med trosor tycks vara en ständig följetong här i bloggen. Framför allt för att jag bara tycks kunna hitta sköna (men galet fula) eller snygga (men galet obekväma) sådana. Fast att börja köpa dem i rätt storlek var ju sannerligen ett steg i rätt riktning, ehum ;-)

För ett tag sen efterlyste jag här på bloggen vanliga trosor med band i sidorna, inte string utan med ett rejält tygstycke både bak och fram - det tycktes vara stört omöjligt att finna trots att jag jämt hade sådana som yngre. Tangatrosor hette de då! Jag fick tips om Victorias Secret men även om Bon Prix och pga priset beställde jag från de sistnämnda, dessa. De är rätt sköna och fina men skär in liiite ändå tycker jag.

Mitt viktigaste kriterium är att bandet i sidan inte är samma tygstycke som fram och bak, däremot är det inte viktigt att bandet är jättesmalt.

Well, för några veckor sen fyndade jag sköna OCH fina trosor från H&M:s 'tre för en billig peng'-korg. De är i bomull vilket känns fräscht och de sitter bekvämt. Och bandet i sidan är av spets, lite bredare men det är bara skönt eftersom skär in-faktorn är lika med noll. Inte får jag dubbelskinkor under brallorna heller.

De är snygga och nätta och ändå täcker de denna annars tydligen tältmodellskrävande booty ;-)

De är slutsålda online men finns här och jag tror de finns i de flesta butiker nu!

20 kommentarer:

 1. Köpte dem med förra månaden älskar dom!

  SvaraRadera
 2. Snygga, letat efter sådana länge. Tack, ännu mer motiverad att få snygg(are) rumpa nu

  SvaraRadera
 3. Tack för tipset!! Och H&M borde paya dej som du bär upp dom, vem vill inte ha ett par såna trosor och se ut sådär liksom?? ;)

  SvaraRadera
 4. Wow! Kan man träna sig till en sån bakdel?! Jag hoppas det, har börjat järnet med benböj och löpning efter en tids sjukdom. Nuläget är lagom stort, men hängigt ;)

  SvaraRadera
 5. Ser jättesköna ut! Och så bra du ser ut på dessa bilder tycker jag verkligen att du kan lägga upp en formcheck! Du ser väldigt hälsosam ut :)

  SvaraRadera
 6. Trosorna säljs online i Sverige också men är för tillfället slutsålda: http://www.hm.com/se/product/96597?article=96597-D#article=96597-D

  SvaraRadera
 7. Wow, du kan du vara stolt över din kropp! Så snygg! Och trosorna ser bra ut med, ska nog köpa mig några :)

  SvaraRadera
 8. Tack hörni! Ja jag hoppas att det syns att jag är fullt frisk och äter ordentligt :)

  Matilda: Jag har alltid tyckt min varit för stor men ju högre upp jag tränar den till att sitta desto mer tycker jag storleken är okej :)

  Tack Mallan för länken lägger till det i inlägget!

  SvaraRadera
 9. Jag undrar vad det är du gillar så mycket med att bandet i sidorna är av ett annat tygstycke? Jag har aldrig testat trosor i den här modellen, bara "vanliga", boxer och string. Vad är det jag har missat? :)

  SvaraRadera
 10. SJUKT snygg är du! :) puss och kram

  SvaraRadera
 11. Jag tycker det är svårt att hitta trosor som uppfyller alla kriterier. Men jag har hittat några favoriter på lindex. Glansigt tyg med spets i kanterna. Inget skära-in där heller :D

  Btw har du väldigt snygg rumpa =)

  SvaraRadera
 12. Men damn vilken kropp du har!

  SvaraRadera
 13. Jääävlar, vilken rumpa! ja och wow för resten med. :D önskar mig också en formcheck, hade varit härligt som motivation. ;)

  SvaraRadera
 14. Men Herregud kvinna vilken rumpa! Tips på rumpövningar tack!

  SvaraRadera
 15. Oh my God!! Sjuuukt snygg rumpa, exakt det där putet jag eftersträvar. När den här graviditeten är överstökad blir det benböj för hela slanten:)

  SvaraRadera
 16. Men det är ju du på bilden! Såg inlägget i eftermiddags och tänkte att den var från hms hemsida. Nu kom jag tillbaka och såg badrums"kulissen" och bara...aha!! Hot damn!

  SvaraRadera
 17. Herregud, nice ass! Grym!

  SvaraRadera
 18. jag ÄLSKAR de där trosorna! FÖrra vintern köpte jag på mig ett helt lager av svarta. seriöst. har nog 20 st, haha! :)

  SvaraRadera
 19. får man fråga vilken storlek du har i dessa? har alltid problem att välja mellan 36 och 38 och skillnaden kan vara avgörande. såg att du hade m på twilfit och det har jag med nämligen.

  SvaraRadera
 20. Japp, känner igen mig :-) Vältränade tjejers rumpdilemma, allt bara glider runt och upp där man INTE vill ha dom.

  SvaraRadera