torsdag 20 september 2012

I min mage + lägesrapport

Lite saker jag ätit och lagat de senaste tre dagarna; paleokakor, köttfärssås med halloumi, tofubiffar, lasagne, örtbröd. Orkar inte recepta idag men det ligger i pipen ;-)

Annars? Jo tjurar fortfarande i min sjukdomsbubbla. Nedrans! Jag har dessutom vabbat idag och det var även vård av mig själv då jag och kotten varit lika krassliga. Hen har dock repat sig och har superpigg efter mycket dagsömn ägnat kvällen åt att cykla vilda varv på sin lilla traktor här hemma (tår, se upp!) och att studsa som Tigger i vår säng iklädd bara blöja sjungandes egenkomponerade sånger om kiss och bajs. Nu är det tyst i barnkammaren och jag känner att jag behöver mecka till en portion såndär raw smörkolaglass för att räta upp kvällen. Ja, så får det bli!

5 kommentarer:

 1. Mmm, tofubiffarna såg spännande ut. Nu har jag förresten bevis för min senaste kommentar, att jag var grym på dubbelhopp med rep. Dessutom lade jag in en liten twist på det hela...

  http://skynda.blogspot.se/2012/09/eat-this-double-unders.html

  Krya på dig! Och småtting också såklart!

  SvaraRadera
 2. Jeg bor i Norge og leser bloggen din daglig. Så glad jeg har funnet den :) Den cola-isen er supergod. Jeg og storesøster har spist den til dessert i dag. Føler meg veldig flink som serverer dette i steden for å kjøpe noe usunt fra isbilen.
  Stå på med bloggen og alt annet :)

  SvaraRadera
 3. Allt ser fantastiskt gott ut! Dessa recept ser jag fram emot =D

  SvaraRadera
 4. Blev jättenyfiken på de där kakorna! Brukar baka massvis av nyttigheter varje vecka så jag väntar med spänning på receptet ;) Om du vill ha lite bakinspiration kan du kika här: http://emmanyymaan.blogg.se/category/recept.html

  Ha en bra dag! :)

  SvaraRadera
 5. Hej jag är ny här och gillar verkligen din blogg! Blev riktigt sugen på testa några av dina recept. Men har en fråga, vilka kasein och vassle pulver tycker du är bäst? Har noll koll inom det.. Tack för en inspirerande blogg!

  SvaraRadera