onsdag 5 september 2012

på väg till PT-dejt
Det där med personliga tränare
har aldrig varit min grej. Jag tycker det verkar vidrigt med en människa som står bredvid och skriker, på just bara mig, när jag tränar. Dessutom har jag extremt svårt (men jag jobbar på det!) att säga till främmande människor vad jag egentligen tycker och vill.

Men i mitt medlemskap ingår ett antal träffar med en av tränarna där, PT-timmar kanske det väl inte är utan mer instruktioner. Och på ett vanligt gym skulle jag väl säga att det var överflödigt för mig men i boxen... I'm lost. Ett blåbär. Total newbie. Så förhoppningsvis kan jag få lite pointers och förklaring av övningar. Dessutom ser jag fram emot att gå igenom ett upplägg för mig, hur jag ska pussla ihop crossfitpass med vardagsliv, om jag ska köra själv lite på jobbgymmet kanske och hur många tillfällen som behövs för att jag ska göra några framsteg.

Så nu på lunchen ska jag träffa J som verkar duktig. Wish me luck!

5 kommentarer:

 1. Good luck! Det är väl bra att du utnyttjar en PT om det ändå finns möjlighet! Hoppas det går bra och blir som du vill.

  SvaraRadera
 2. Det låter superspännande :) Du får berätta allt sen! Lycka till.

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Låter toppen att det ingår PT-timmar!

  SvaraRadera
 4. Så spännande !! Perfekt att få "proffs"-hjälp på köpet och ett eget upplägg.
  =)

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Missa inte tävlingen på min blogg. Två fina rosa kannor i stengods! Allt du behöver göra är att bidra med ditt bästa recept på en god jucie eller smoothie! Glöm inte ange mejladress ifall du blir vinnaren! ;)
  Ha en bra dag!
  /Stephaniesmat

  LÄNK TILL TÄVLINGSINLÄGGET: http://stephaniesmat.blogg.se/2012/september/tavling-tva-kannor-i-stengods.html#comment

  SvaraRadera