tisdag 25 september 2012

Någon som vet?

Kom och tänka på en sak jag läste i Olgas blogg i våras. Hon sökte deltagare som skulle följa ett tufft träningsprogram hon lagt upp, det var kost och styrketräning och stöd i form av forumsnack. Tre månader skulle de hålla på, superstrikt ätande och träning upp till 1,5h om dagen minns jag. Vad hände med det? Någon som deltog? Har jag missat finalen? Eller var det för få som ville vara med eller som gick i mål...?

10 kommentarer:

 1. VAd jag vet korades det ingen "vinnare" alla som kämpade på var vinnare liksom. Men de kan ha gjort det på PT-online sidan, men inte officiellt.
  Det var 60-70 personer som startade, hur många var kvar till slutet vet jag inte.
  Jag var med i PT-online, inte 12-veckorsupplägget, men kunde följa dem lite i forumet.
  DE verkar ha fått superresultat. Tufft och kul!
  Skulle vara kul att köra ett liknande upplägg till våren.

  SvaraRadera
 2. Jag har också undrat! Antagit att det inte gått så bra...

  SvaraRadera
 3. Uuuh akta dig Elbe så att inte Olga läser! Då vips så är du en "hater" och ska tuktas suck (snacka om att strida mot väderkvarnar...)

  SvaraRadera
 4. Åsa: Intressant! Undra om det kommer ngn före/efter...

  Anonym: Hehe, jag ska hålla mig undan, jag är ju en sån där läskig typ som gillar att jogga också ;-)

  SvaraRadera
 5. Jag slutade läsa Olgas blogg när jag hittade din Elbe. En sak slog mig. Alla hennes inlägg är negativa! Eller ja nästan alla. Handlar om saker hon kritiserar. Eller åsikter hon inte gillar. Hela tiden. Det får stå för henne men mig fick det att må dåligt.

  SvaraRadera
 6. Hon har lagt ut massor med före och efter bilder på sin blogg senaste tiden. Men inte specifikt för just den där 12-veckorsgrejen.
  Jag tycker hon har mkt bra åsikter, men hon är väldigt rättfram. Alla bloggar är unika på sitt sätt. Hon är lite militant, inget lindas in i bomull direkt..

  SvaraRadera
 7. En av tjejerna som var med på kb-workshopen i lördags körde 12-veckors i våras. HOn tror att det kanske kommer upp i samband med att Olga ska dra igång en ny omgång, som reklam inför den. Vet inte om det var tänkt att en vinnare skulle koras?

  SvaraRadera
 8. Jag var med!! Sjukt tufft o strikt men superkul!

  Ja hon är rättfram och lite militant men har en fin mjuk sida också. Jag tror att pga son " hårdhet" får hennes kunder fina resultat. Vi svenskar är bara lite ovana med den attityden!

  Jag är en följare både av denna och hennes blogg!

  Hälsningar
  Anna ( ockSå nybliven crossfit- älskare)

  SvaraRadera
 9. Jag håller med dig fullt ut Anna i dina åsikter och har samma uppfattning om 12veckors programmet som jag oxå körde :)

  SvaraRadera
 10. Jag påbörjade det programmet. hoppade av efter 2 månader då jag blev sjuk av det. Min kropp pallade inte med så mkt träning med den kosten.
  Olga är speciell. Både på gott och ont. Hon är väldigt engagerad i sina klienter men har svårt att ta kritik, tyvärr.
  Jag har varit pt-online client länge hos henne, och långt efter att jag avslutat så la hon upp gamla före och efter bilder på mig. Det tyckte jag kändes konstigt.
  Underligt att hon inte publicerade före och efter bilder på 3 mån gruppen de som slutförde.
  Nåväl. :)

  SvaraRadera