måndag 3 september 2012

Lårleda

Jag tog en PW till Coop med cykelkärran som rymmer mycket. Trots denna indiansommardag drog jag på mig en väst i ivern att höstpeppa ;-) Härligt med frisk luft men alltså, mina ben, träningsvärken! Jösses! Så mycket värre idag, kan knappt sätta mig på toan... aj mina lår.

Blir ingen träning idag men imorgon bitti är jag anmäld till ett morgonpass i stil med lördagens gruvligheter... tänker att träningsvärken släpper då jag är uppvärmd eller är jag bara en idiot...?

6 kommentarer:

 1. Vet precis hur det känns i dina lår! Får ibland en såndär rejäl träningsvärk så att det bokstavligt talat knappt går att sätta sig på toaletten...
  Brukar också inte tro att det går att genomföra en träningsakt med obrukbara ben, men(!!!), efter uppvärmningen brukar det vara dom trääningspassen som går riktigt bra och över all förväntan...
  Nästan så att jag "glömmer" träningsvärken och den släpper liksom lite. Återkommer dock efter avslutat träningspass ;)
  Så kör på!!!

  SvaraRadera
 2. Hej du, du funderar ju en del kring ätande och har kanske någon läsare som kämpar med maten. Kanske jag får rekommendera denna artikel?

  http://blemma.netii.net/2012/09/nar-atande-blir-ett-satt-att-hantera-angest

  Och tack för en ärlig och sund blogg.

  SvaraRadera
 3. Nej jag håller med. Jag ska försöka springa längdrekord imorgon 8 km (jag är ingen långlöpare- än så länge) och jag har massiv träningsvärk insida lår. Är inne i stadiet kan-inte-sätta-mig-på-toan jag med. Men jag hoppas att det släpper imorgon när jag springer.

  SvaraRadera
 4. Visst är känslan ljuvlig? ;-)

  SvaraRadera
 5. Just love that feeling!.. Mina ben har "gråtit" sen i lördags då jag körde ett crossfit-inspirerat gympass med mängder av ben:-)) benen fick därför vila både i söndags (tog en promenad) och sen körde jag promenad och gym igår.

  Men jag är ju en envis jänta så vore jag du skulle jag absolut köra på och KÖTTA på morgonens pass idag :-D kör hårt nu!

  SvaraRadera