söndag 18 december 2011

QWERTY

Med en kopp ingefärs/hibiskuste och ett par After Eight (Mr fick godis igår i sitt paket) sätter jag mig ned för att lägga sista handen vid min artikel. Det är tidningen Hälsa & Fitness jag skriver för kan jag berätta.

8 kommentarer:

  1. Ska bli så spännande att läsa sen! After eight = typ det bästa chokladgodiset :-)

    SvaraRadera
  2. Jag behöver en bra app för min träning och mat. Vet du någon? Är helt ny på dethär med smartphone..

    SvaraRadera
  3. Helena: yepp d var gott! Blir sugen på After Eight-päron!

    Anna: För att logga kost använde jag förut (räknar ej på maten f.t) ShapeUp Club. Den kan du synka m datorn. Jag hade betalversionen. Men du hur blev bollarna? Jag gnällde för Mr igår för jag tycker det är så synd när det blir fel med mina recept!!

    SvaraRadera
  4. Det ska bli kul att läsa! Men en dum fråga kanske, är det en ny tidning? Känner bara till Hälsa & Fitness.

    SvaraRadera
  5. Haha! Nej jag har skrivit fel. Ska fixa

    SvaraRadera
  6. Vad kul, grattis!

    Kommer du skriva om senaste forskningen eller trender?
    Kommer det vara baserat med vetenskapliga källor eller mera livsstil?

    SvaraRadera
  7. Jag har inte gjort nya bollar ännu, hade slut på kryddor upptäckte jag. Men när jag skulle äta upp de sista märkte jag att de faktiskt blivit lite bättre efter att ha legat en dag i kylen. Och med kaffe till va det faktiskt helt ok. Men nu är de slut och nya ska fixas under dagen. Och saffransbullarna med. Jag tänkte testa att lägga russinen i degen direkt eftersom russin i bröd är det bästa jag vet. Det kan också hjälpa degen att jäsa, tänkte jag (sockret ger skjuts). Rapport kommer!

    SvaraRadera
  8. Och förresten, min Mr tog hem shape-up club igår kväll (graitsversionen). Han är redan hooked! Det var en wake up call när han upptäckte att hamburgaren han ätit på McD inneöll nästan 900kcal! Jag ska också prova.

    SvaraRadera