torsdag 8 december 2011

Jo men ni skrev att... och då säger jag att...

Okej, nu har det skett. Det som är så trist. Men grundar sig i något bra. Jag hinner inte längre svara på alla kommentarer! Jag har verkligen hållit ut i det längsta och suttit här om kvällarna och smattrat för det är ju så himla kul att föra dialog med er och jag tror jag knappt har missat någon. Men nu är jag lost. Så är det något rackarns viktigt ni har att säga; på't igen bara så plingar det i min mail och jag tänker "men det där skrev ju Lena igår också, bäst jag svarar". Så länge, några som hängt i luften:

Jess - din saffranskaka lät urgod (säg "kladd" och jag är såld). Ska provas. Angående att bli preggoknubbig, Linda och Stepup2fitness, förstår fullt att det inte är så skoj då kroppen bara slurpar i sig. Tur att ni är så grymma att ni gymmat fram konturerna igen då! Och receptet på gårdagens dessert är enkelt - det är helt enkelt fluff samt kaseinpudding (blandat med banan) från min receptsamling, kolla i menyn! Kaffe utan socker, kul att du var på NMT på Östermalms IP för det var jag med för någon månad sen. Kanske ses vi där i framtiden ;) Och tack för tipset på blomkålspotatis!

4 kommentarer:

  1. Jag vet vad du menar! Jag fick samma insikt på min andra blogg (ej träningsbloggen). Det är trist, men samtidigt vill jag hellre kommentera ANDRAS bloggar för jag vet hur mycket det betyder att få en kommentar :)

    SvaraRadera
  2. Så blir det och det är roligt ändå! Du får väl ha frågestunder emellanåt och för övrigt bara läsa och peppas av kommentarerna i övrigt. Jag försöker också svara på alla men även om jag inte har lika många läsare som du så är det inte alltid jag hinner. Vill ju hinna läsa alla andras bloggar också ju!

    SvaraRadera
  3. Ingen fara ;)
    Tack snälla, kommer prövas i helgen!

    SvaraRadera
  4. Vad gullig du är !!
    Men nu vart jag ju sugen på min saffranskladdiskaka igen juuuu !!:)
    Men du får se det braiga i det hela !! Och det är att du skriver
    Så brA och intressant !! En av mina toppbloggar tillsammans
    Med Olga och bitterbloggen osv !!:)
    Ha det gott !!

    SvaraRadera