Dagens lunch: Kesoröra (keso, ägg, kaviar, stjälkselleri) på flatbröd med ruccola
Blivande middag: Köttfärsbiffar (gör storsats i långpanna och fryser in) med soltorkade tomater, fetaost, smokearom och kryddor. Till det zucchinipasta och förmodligen sås på någon ny creme fraiche med smak som var på rea.
Den kesoröran ska absolut testas. Har alltid haft svårt för keso men numera går den ner om jag använder det i röror, typ tonfiskröra.
SvaraRaderaOm du har hackat ägg blir det som bonus svårt att känna skillnad på "kesoklumparna" och äggvitebitarna!
SvaraRaderaJa, det blev nästan ett halleluja moment för mig när jag insåg det när jag väl vågade mig på den tonfiskröra jag länge kollat receptet på. Stjälkselleri blir dock något helt nytt att testa, jag vidgar mina grönsaksvyer för varje vecka.
SvaraRadera