onsdag 14 december 2011

En dag bland andra

Butiksjobb idag, lång dag. Tog en kaffe och surrade med vännen M en stund på morgonen och det gav verkligen energi, tack M. Vi ska båda flytta snart och bubblar av inredningsplaner så mycket sånt blev det diskuterat. Och inte ett ord om träning, skönt ibland!

Vad gör ni fina donnor denna onsdag?

8 kommentarer:

  1. jaadu... jag gör iaf ingenting av det jag borde. Varken pluggar eller hänger tvätt. Har däremot fastnat framför musikhjälpen.

    SvaraRadera
  2. Jag har länge försökt gå ner i vikt och därför läst en massa tränings/hälsobloggar för. Av alla jag har läst är din blogg den bästa! Jag blir otroligt peppad till att vara hälsosam och det är tack vare dina inspirerande inlägg.
    Tack för en underbar blogg!!

    SvaraRadera
  3. Idag väljer jag dig före Olga för första gången! Snygg blogg, bra innehåll, många uppdateringar och variation gör att jag bara vill ha mer. Ska snart baka saffransbullarna men undrar vad du har för sötningsmedel. Sukrin? Jag drar mig för att köpa sånt med aspartam i...

    SvaraRadera
  4. Jag började min dag med 60 min bodypump! Känns gött att ha det avklarat för nu blir det några timmar vid datorn och plugg. Ska försöka ta mig ut på en promenad senare. Ha en bra dag!

    Kram Maggan

    SvaraRadera
  5. Jag inledde dagen med gymbesök, sedan blev det föreläsning, nu plugg och sedan en kompisfika. Fin onsdag.

    SvaraRadera
  6. Ja, även om man älskar träning, både att göra och prata om, är det verkligen skönt att prata om nåt annat ibland! Jag sitter o laddar för dagens pass, men idag är det seeegt... Full av beundran att du hinner och orkar allt du gör! Och så nyfiken på tidningsartikeln!!!! Om inte artikeln publiceras före jul kan du väl ge oss det i julklapp, att berätta vadnärhur?! :-)

    SvaraRadera
  7. Jag gymmade imorse, sen en snabbis i stallet, nu kvällsjobb och sen ska jag rida efter jobbet. En härlig dag! :)

    SvaraRadera
  8. Jag har varit på sjukhuset hela dagen. Dem vill inte att jag ska gå ner mer, men jag har bara 4 kg kvar! Kämpat mig ner 15 kg ju! Jäkla kropp som inte vill som jag vill! (mensen är borta sen 1 år) Jag blir så frustrerad för jag äter ju bra! aaaaaargh!

    SvaraRadera