måndag 19 december 2011

Legs

Dags för mitt bröst/triceps-pass. Benen fick ett halvt pass i lördags men de får sitt ändå ser jag. Märker det inte förrän jag tar kort - musklerna växer. Och jag har mer fett på låren nu än i säg augusti, definitivt, men finare form - och betydligt färre celluliter. Styrketräning is da shit!

8 kommentarer:

  1. Vilken skillnad och vad snyggt. Hoppas jag är där snart jag med.
    och visst är det så, det är på kort man ser skillnad.

    SvaraRadera
  2. Jag ser fram emot att jobba hårt på benen efter januari. Rätt stor där och ska jag ha stora lår och bred rumpa så ska det åtminstone vara fast och tonat!

    SvaraRadera
  3. Jamen det är sjukt hur mycket bättre fast är än smalt! Och alltså - jag kan intyga att mina lår är bra mycket större men det syns ju inte alls. Jeansen spänner men jag gillar dem allt bättre. Och sen det där med att slippa celluliter dårå :)

    SvaraRadera
  4. Du är så sjukt snygg! Jag vill inte heller ha smala ben. Men det är så svårt att jobba upp. Men jag kämpar på! jag vill va fast fast fast =). Bara för att man är smal betyder ju inte att man är just det, fast alltså. Utan här finns både celluliter och deg. Även om det nu börjar ordna till sig ;).

    Tack för din inspo!

    SvaraRadera
  5. Kan du inte skriva vilka övningar du gör, inte bara vilken muskelgrupp du tränar?? :-)
    Å kanske ett inlägg om hur du tänker när du lägger upp dina pass/träningsprogram...

    SvaraRadera
  6. Linda: Tack! Ja just det där mest att bli fast är svårt... jag har väl fått ordning på det mesta, maghuden hänger lite då jag gör plankor utan tröja men hur ofta står man så inför folk liksom ;) Men sen rätt var det är skaffar man unge nr 2 och då ska den tänjas igen!


    Jennie: Det finns! Kolla här: http://smaljeansen.blogspot.com/2011/10/styrketraningsupplagg.html Kram Elbe

    SvaraRadera
  7. Snygga ben! Ska oxå ha till sommaren!! :)

    SvaraRadera