lördag 10 december 2011

Baksug


Herregud så många goda recept som bara ligger och retar mig på min att baka-lista.

Jag har tänkt så länge att jag måste prova Beatas low carb-bröd. Nu blev jag påmind om det igen via Lotta som också gjorde mig sugen på en ny variant av saffransbullar/scones hos Bodycomf (utskrivna näringsvärden och energibalans - love, love!)

Men först blir det banansaffransmuffins med mandel. À la Elbe förstås : )

6 kommentarer:

  1. Ätit pizza på brödet ikväll, mycket gott! Måste göra mer vört också snart, smaskens!

    SvaraRadera
  2. Och, point taken, ska fixa näringsinnehåll nästa gång (om sisådär fyra månader) när jag skriver ut nytt recept :-)

    SvaraRadera
  3. Japp, Beatas bröd är kanon! Väntar på ditt recept nu Elbe.. :-)

    SvaraRadera
  4. Hej!undrar om du ville svara på en fråga =) Jag tänkte springapå morgonen imorgon och räknar med att bränna ca 500-600 kcal. Tycker du att jag ska käka min vanliga frukost på ca 300 kcal eller ska jag käka uppåt 500 eftersom jag förbränner det sen? Vad tycker du ?

    SvaraRadera
  5. Anonym: Det spelar större roll vad du äter sen skulle jag säga! Att du äter ett mellanmål eller en andra frukost inom 30 minuter efteråt. Om det vore jag skulle jag äta den vanliga frukosten eller ngt mindre, c:à 150-200 för att sen äta minst 300 efteråt. Om du gör så, ät gärna ett bra kvällsmål typ nu så har du kvar energin i kroppen imorgon.

    SvaraRadera
  6. Den pizzan har vi på nästa veckans matsedel. När ska vi hinna baka allt på våra listor?

    SvaraRadera