fredag 28 oktober 2011

Smaljeansen testar: Kameleonter


Som ni såg fick jag ett par nya skor i födelsedagspresent av min käraste, ett par Kameleonter. Det är egentligen vattenskor som är tänkta att användas i och omkring vatten men de funkar bra annars också. Jag har dem på gymmet, jag tänkte ha dem på stranden då vi reser bort samt prova barfotalöpning med dem, de ska tydligen funka att använda så. Då man styrketränar tycker jag att det är skönt att bära flipflops eller tunnare skor, om jag inte kör cardio behövs inget stötdämpande, det är skönare att riktigt känna underlaget då man lyfter tungt! De går att köra i tvättmaskinen också, det ska provas snart, hoppas att de inte tappar färg (just nu är de ju en sådan snygg nyans av rosa!) Jag har normalt storlek 39 men fick byta till en 40:a så de är små i storlekarna.

5 kommentarer:

 1. Like! Har just fattat det här med platta skor/barfota när man köra styrka i och med kettlebellandet, har inte vetat det innan. Vill ha barfotaskor helt enkelt, känns inte så fräscht att köra barfota de gånger jag är i gymmet (men hemma funkar det ju!)

  SvaraRadera
 2. Nja.... inte riktigt min stil, däremot står nya Nike skorna, Nike Free TR Fit, på min önskelista. I svart/persikorosa eller lila. Fina träningskläder och skor är kul och gör så mycket!

  SvaraRadera
 3. Smarta! Kollade på deras hemsida och blev sugen på ett par själv, ett par gröna till jul kanske :)

  SvaraRadera
 4. Flipflops?! Är du inte rädd att tappa vikter på tårna då? =)

  SvaraRadera
 5. EmelieMaria: Jao det är jag ibland. Då får man köra maskinträning :) Men det är otroooligt skönt!

  SvaraRadera