torsdag 13 oktober 2011

Dagens träning

Crosstrainer sen benträning i maskinparken, 2 set på varje maskin med båda benen och sen två set vardera med ett ben för sig. Det bränner rejält i rumpan då jag delar upp dem!

Mellan seten hoppade jag hopprep, har höjt från 50 till 60 snabba hopp. Konditionen får verkligen en kick av att hoppa hopprep, prova! Efterbränningen blir också riktigt fin.

Ju mer jag tränar, desto mer stretchar jag. Den här kroppen är tänkt att hålla länge...

4 kommentarer:

  1. Hej! Älskar din blogg! Jag undrar hur många kalorier man bränner på crosstrainer? jag kör 30 minuter på min, på tyngsta motstånd, och enligt den bränner jag ca 180 kalorier på det. Det känns lite lite, vad tror du?

    SvaraRadera
  2. På en halvtimme skulle jag tro att de flesta hamnar någonstans mellan 200-400 kcal. Om du kör på tyngsta motståndet så låter det lite, ja. Konstigt - gymmaskinerna brukar vara generösa. Låna en pulsklocka av någon och jämför siffrorna ett pass (så länge du har hyfsat korrekt maxpuls inknappad så får du rätt exakta siffror).

    SvaraRadera
  3. Åh vad duktig du är som stretchar. Jag är så dålig på det. Men du är klok. Klart kroppen ska hålla länge. Men jag prioriterar alltid bort det... dumt...

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Här kommer ett förslag till framtida inlägg; MUSKELMÅNAD! Har väntat på att din muskelbyggarperiod ska sätta igång, så jag kan härma ;-) Det verkar dock inte som den har det riktigt än? Hur bygger man muskler utan att bli "fet"? Hur vet man hur mycket man måste äta, eftersom man ju bör ligga på ett överskott, och vad övrigt bör man tänka på? /Helena E

    SvaraRadera