söndag 2 oktober 2011

Knäppaste morsan på lekplatsen?

Sovmorgon idag, sen upp och direkt på med paltorna och brillorna och ut så att pappan i familjen får vila lite. Iklädd bekväma kläder på en öde lekplats kan man ju lika gärna passa på att... träna lite? Hoppas ingen stod med kikare på balkongen. Utfall, knäböj, tåhävningar och sen avlösning och in till ensamfrukost. Gröten smakar så mycket bättre nu!

5 kommentarer:

  1. Tur att vi börjat dela upp oss nu så att man slipper skämmas ;)

    SvaraRadera
  2. Haha, jo, sådär gör jag med! Tyvärr är det lite för många fönster ut mot vår lekplats bara ;)

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att du verkar vara smartaste morsan med snyggaste häcken! :-)

    SvaraRadera
  4. Och nästa gång ställer du dig med fötterna på rutschbanan och står i planka, hänger dig i klätterställningen och gör pull ups (med fötterna i marken...) och så avslutar du med ett gäng burpees ;-).

    Jag tränade på altanen på landet i somras, med miljoner nyfikna ögon över frukostkaffet i husen runt om. Efter första gången sket jag i vilket, och till slut var hela familjen med på diverse ihopkokade cirkelträningar. Knäppasta familjen på ön var vi redan innan, detta bekräftade bara vad alla redan visste ;-)

    SvaraRadera
  5. Ealina och Beata: Hehe... jag tror det är en vanesak. Jag vill våga träna mer, lekparken är ju en grym träningsplats egentligen! Och va kul att göra ihop med andra!

    Lotta: Tack, puss på dig :)

    SvaraRadera