tisdag 18 oktober 2011

Önskeinlägg 1: Så här tänker jag mig livet om fem år


Jag tänkte börja skriva några av era önskeinlägg. Det här förslaget hade underrubriken " Vad gör jag då, hur lever jag, tränar jag, mål".

Om fem år är jag 37. Familjen bor då förmodligen fortfarande i vår nya härliga lägenhet i Bromma och jag hoppas att vi fått den inredd enligt alla önskemål. Eftersom vi bor precis vid vattnet hoppas jag att jag uppfyllt en dröm och tagit upp kajakpaddling igen som jag höll på med i tonåren, kanske har jag ett nytt jobb som jag paddlar till i morgonsolen denna oktober 2016!

Vår älskade kotte har blivit stor och börjat skolan, kanske har vi också en till liten knodd. I sådant fall hoppas jag att jag haft en frisk graviditet som jag tränat mig igenom och bloggat om. Kanske har jag träffat en massa nya fina mammavänner (utöver de gamla också mycket fina) i vår nya stadsdel som gillar att powerwalka och göra utfall bakom barnvagnen under föräldraledigheten :) Jag hoppas också att jag höjt nivån på träningen och kanske till och med varit så vältränad att jag sprungit ett lopp under graviditeten.

Appropå lopp hoppas jag också att jag börjat satsa mer på löpningen, kanske sprungit en halvmara åtminstone. Kanske kommer kotten gilla att cykla bredvid mig då jag springer, jag tänker ofta på hur jag ska uppmuntra aktivitet, fart och bus under uppväxten. Det ska bli tokspännande att se vad alla gym hittat på för knasiga och svettiga nya träningsformer, det går inte att föreställa sig. Men en sak är säkert, jag kommer att prova dem!

Jag tror att jag kommer vara i suverän form och känna mig snygg och stark, förhoppningsvis har jag blivit ännu bättre på att hitta matmönster som funkar för mig mentalt och eliminerat all uns av dåligt självförtroende. Jag ser fram emot ytterligare mognad, i vissa avseenden är jag fortfarande rätt barnslig...

Eftersom både jag och Mr jobbat några år då är ekonomin säkert hyfsad och vi kanske satsar extra mycket på bra mat. Om vi inte storhandlar själva (ekologiskt och närproducerat) så kanske vi beställer hem matkassar med färdiga recept, den tjänsten lär väl ha utvecklats enormt om fem år så att man kan få hem den perfekta hälsokassen.

Jag hoppas att jag är frisk och framför allt att våra föräldrar som börjar bli lite till åren är friska, jag hoppas att jag fortfarande kan springa med pappa i skogen och att mamma börjat styrketräna som hon lovat.

Jag hoppas att mitt förhållande är lika fint som det är nu, vi har inte varit ihop så länge faktiskt, jag och min kille (fast vi har barn ihop och ska köpa vår andra lägenhet tillsammans snart). Allt eftersom kotten blir större får vi allt mer tid för varann igen och jag hoppas att vi fortsatt att åka på resor ensamma, gå ut och äta regelbundet och ta hand om varann. Familjen och släkten är väldigt viktigt för mig.

Jag hoppas att jag har ett stimulerande jobb men att jag inte jobbar allt för mycket, kvalitet framför kvantitet. Och att livspusslet inte är svårt att lägga för oss. 2016, vi ses snart!

6 kommentarer:

 1. Åh vilket mysigt inlägg! :) Hoppas alla dina drömmar kommer slå in :)

  SvaraRadera
 2. Å, jag känner mig lite som ditt äldre "jag"! Mycket kan förbättras men alla viktiga bitar finns där: kärlek och god hälsa hos nära & kära.

  SvaraRadera
 3. Åh vilken mysig framtid! :)

  SvaraRadera
 4. Make it happen!

  Fint skrivet om framtiden! Själv bor jag på laaaaandet om fem år, petar i myllan o odlar mina egna grönsaker, springer längs strandkanten och är toklycklig. Stockrosor ska jag ha också.
  :) AnnaO

  SvaraRadera
 5. Ni får läsa bloggen i fem år nu så får vi se vart jag hamnar ;)

  SvaraRadera