måndag 17 oktober 2011

Skönhet i variation

Ett gäng snyggingar stöpta i lite olika former. Vilken är din favorit?
20 kommentarer:

 1. Min favvo är tjejen på inlägget nedan, den svartvita bilden. Perfekt atletisk tycker jag, me like! Dock blir jag glad för bilden ovan, på "plus-tjejen" (i brist på bättre uttryck) kanske är det närmaste jag kommit någon slags målbild so far. Rent storleksmässigt, proportionerlig och fin. fast lite muskligare vill jag vara förstås. Men omkretsarna (midja, rumpa, lår osv)ser rätt ut... Eller är det Carro som talar?! jag tycker iaf att hon är urfin!

  SvaraRadera
 2. Tyckte alla va grymt snygga men mest nummer 2, riktigt hårda magrutor på brudar är badabing!

  SvaraRadera
 3. Hm, svårt. Nummer fem kanske :)

  SvaraRadera
 4. 2 och 4 för min del eftersom jag är en sucker för muskler och drömmer om den magen Själv. :-)

  SvaraRadera
 5. Tjejen i glasögon klädd i svart och vitt helt klart! Smal, fast och perfekt "tonad" kropp enligt mig =)

  SvaraRadera
 6. Nr fem eller tjejen på inlägget nedan :)

  SvaraRadera
 7. Jag önskar att jag kunde se ut som hon på bild nr.2 Jag tränar stenhårt, flera dagar i veckan. Kör powerwalks och joggar mellan det, tar alla tillfällen jag kan att motionera (trappor istället för hiss eller rulltrapport osv.) men jag når aldrig dit. :'(

  SvaraRadera
 8. Nr 5 helt klart!

  SvaraRadera
 9. Detta var lite intressant. Jag tycker 6:an är finast, helt klart. Sedan de andra som är mindre tränade om man säger så. Minst snygga tycker jag 2:an och 4:an är (alltså de mest tränade), ändå skulle jag själv inte tacka nej att ha sådana magrutor. Weird. Så det får nog bli en 5:a från mig för att vara lite lagom diplomatisk :)

  SvaraRadera
 10. Jättekul och intressant att höra vad ni tycker, alla föredrar olika! Nr 2 och 4 är mina favoritbilder sen tidigare, 2:an är egentligen kanske för musklig för min smak, men bilden är så vacker; posen och färgerna. 4:an gillar jag för att hon har både en kvinnlig och en stark kropp och framför allt: vilket självförtroende hon utstrålar! Älskar hennes lår.

  SvaraRadera
 11. Som kille vil man säga 1 og 5;-)

  SvaraRadera
 12. 3=D skulle döda för den kroppen

  SvaraRadera
 13. NMT-Sara (ja, jag veet. men på något sätt vill jag ju att du ska veta att det är jag som är jag. :) )19 oktober 2011 10:05

  Whoa! Den som är sist (men inte minst)! Hon utstrålar äkta glädje och ser naturligt frisk ut. Dessutom är jag en SUCKER för över-knästrumpor, i synnerhet mysvarianten. Har du hennes nummer..? ;)

  Nummer tre såg också frisk ut, aktiv.. och stark, med sina runda lår!

  ..fast det är ju fina tjejer, allihop. På sina sätt. :)

  SvaraRadera
 14. nummer 5 är så grymt snygg! hon i glasögon.

  SvaraRadera
 15. Sara: Hehe ja men skriv så det är bäst :)

  SvaraRadera