onsdag 26 oktober 2011

Belöning på flaska

Avklarat: ännu ett hårt gladiatorpass med Malin (ett härligt sätt att umgås, vi hinner inte prata så mycket men vi bondar bra genom att stöna och frusta i trupp, eller hur Malin). På hemvägen köpte jag för första gången på länge en Vitamin Well. Man, I love that stuff. Under graviditeten jobbade jag på ett ställe där dessa flaskor fanns att tillgå gratis, varje vecka kom en kille och fyllde kylen, alla färger.

Men jag drack med måtta, det finns ju begränsningar för hur mycket sockerkulör, konserveringsmedel och konstgjord äppelarom man vill proppa sin lilla maggäst med. Men goda, de är de. Så läskande. Suck!

5 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, gladiatorpasset är ett perfekt sätt att umgås på lite då och då. Alltid lika kul att träna med någon som gillar samma typ av träning (och struntprat där i mellan :) )

  SvaraRadera
 2. Jag har en liten fråga, jag har nu börjat plugga på distans och för jag ska orka plugga och ens orka börja så behöver jag någonting som ger mig en energikick och då har jag intalat mig själv att redbull hjälper?! Och även jag vet att i längden så kan jag inte dricka redbull varje gång jag ska sätta mig ner och plugga vilket skulle bli varje dag och de blir både dyrt och farligt. Så min fråga är eller snarare frågor är hur onyttigt är red bull? Och om du kunde ge mig nått tips på vad jag ska äta eller dricka istället för att få orken till att dränka mig ner i mina skolböcker. Kaffe dricker jag också men de ger inte samma kick som redbullen gör tycker jag. Så jag skulle va så tacksam om du kunde komma med tips för min pojkvän säger att jag absolut inte får bli beroende av redbull vilket nog är klokt men jag behöver något som ersätter den tror jag.
  Hejsvejs och tack för en super bra blogg! :)

  SvaraRadera
 3. Gott! Har bara druckit ngn enstaka gång men tyckte som du skrev att den var läskande!

  Trodde att jag kommenterade det långa inlögget om att vara bekväm med sin kropp igår men det måste försvunnit ut i rymden. Jag tycker att du är otroligt ambitiös och villig att hjälpa! Hoppas att du på ngt vis kan jobba med detta som du har stor kunskap/erfarenhet av och verkar älska!!

  SvaraRadera
 4. Anonym: Hm, ja - Redbull funkar ju väldigt bra på det sättet - koffein OCH socker. Om det är onyttigt är svårt att svara på, klart att det inte är bra för dig, men jag förstår att det är svårt att trappa ned. Du kan ju byta till en sockerfri energidryck till att börja med (om du inte är rädd för sötningsmedel) så att du gör dig av med sockerberoendet. Se bara till att äta mellanmål under dagen bara så att inte blodsockret går i botten. Försök sen trappa ned och hitta andra mentala tricks för att orka plugga, typ att du har en särskild stol du sitter i, en playlist du lyssnar på, att du alltid häller upp ett stort glas mineralvatten med en citronskiva i innan och så vidare. Kaffe det kan dock ingen student var utan, så kör på det. Kanske prova att dricka kaffe bara då du ska plugga? Lycka till! Kram Elbe

  SvaraRadera
 5. H: Åh vad gullig du är. Jag har funderat ibland på att jobba med detta men som tur är jobbar jag redan med vad som är min andra stora passion i livet (som jag inte skriver om här) så jag får det bästa av båda världar :) Kraam!

  SvaraRadera