tisdag 25 oktober 2011

No no poo

"Vad har hänt med ditt hår?!" frågar Mr. "Det ser så... trassligt ut?" Jag la i en glanstoning idag. Plus medföljande efterbehandling, av gammal vana. Mitt nuvarande kemikalieskonade hår fick sig nog en chock, det är lustigt att se hur se silikoner som en gång slätade över det värsta nu bara förstör på direkten. Näe, det blir sista-schampo igen på det här och sen back on the no poo-track.

7 kommentarer:

 1. Jag vill så klart oxå få fint hår och gärna tjockare.. HIttar inte att jag kan söka på din blogg om hur det startade med no poo men hur tänker du och hur gör du? Blir det verkligen rent håret?

  SvaraRadera
 2. Har du sett reklamen för det dära "Wen" som verkar vara någon slags kommersialiserad (är det ett ord?) variant av no poo? Tycker du ska testa och utvärdera här sen (så slipper jag :-))

  SvaraRadera
 3. @Beata - I hear you, baby:-) Googling pågår....

  SvaraRadera
 4. herregud! det ser ju förjäkligt ut... jag har också börjat no poo:at och bävar lite inför ett frisörbesök inom en snar framtid :/

  SvaraRadera
 5. FE: Hm, det ligger under test-kategorin. Konstigt att det inte går att söka på. Det är svårt faktiskt... det tar tid men det har blivit bättre. Funkar bäst på lite lockiga frissiga hår tror jag. Jag har läst mig till mycket på lockig.se!

  Beata: Jepp har sett den med, tror det är samma grej faktiskt. Balsam alltså...

  Paula: Hur går det för dig då?

  SvaraRadera
 6. Hej tjejen!
  Jag har precis startat en Faceook grupp för alla oss som är nyfikna på, eller redan kör No poo/balsammetoden. Gilla gärna sidan och bidra med dina erfarenheter, tips och bilder!
  https://www.facebook.com/pages/No-poo-H%C3%A5rv%C3%A5rd-utan-schampo-och-naturlig-hudv%C3%A5rd/139622872814010

  Kram Therése

  SvaraRadera
 7. Inspirerad som jag är så håller jag på att testa no poo (just nu med endast kladdiga resultat). Jag har förmånen att ha en otroligt cool mormor som gav mig Wen i julklapp, helt ovetande om mina sneglingar på diverse hemsidor. Wen innehåller Amodimethicone som är en sorts silikon. Förvisso vattenlöslig då det mixas med något vad det nu var... men kanske inte 100 bra. Det är dock det som funkat bäst för mig hittills.

  SvaraRadera