söndag 9 oktober 2011

Gladiatormat


Hungrig som en varg - idag lyser träningsglädjen om mig! Jag och M har precis kört ett tufft och härligt pass, kolla i Fitness Magazine, "stark och snabb som en gladiator". Det är utformat av programmets förmodligen mest vältränade blivande deltagare - de har nämligen inte ännu lyckats hitta en mottävlande på samma nivå, ni vet de är ju två i varje show.

Programmet fokuserar på helkroppsstyrka, snabbhet, flexibilitet, greppstyrka, kondition, ja the hole shebang helt enkelt! Jag gav mig själv ett tränings-OK imorse då halsontet var borta (mitt eget tränings-nono) och kände mig riktigt pigg faktiskt. Nu proteinshake och äggröra på två ägg och röd mjölk ovanpå proteinbröd. Innan dess har vi fikat med muffins och kaffe också. Magen vill bara ha mer, mer, mer :)

4 kommentarer:

 1. Har du något recept på proteinbrödet?

  SvaraRadera
 2. Min mage har också bara velat ha mer och mer och MER idag! Jag förstår inte, måste vara ett hål längst ner där allt åker ut, för jag blir aldrig mätt ;) Jag antar och hoppas att det är förbränningen som är i full gång efter en vecka med mycket och intensiv träning :)

  SvaraRadera
 3. Låter som ett bra träningsprogram! Vill magen ha mer ska man ge den mer - den behöver få igen all energi du gav iväg på passet :)

  SvaraRadera
 4. Anonym: Jepp, kolla under etiketten "recept"!

  Zandra: Jepp, ett hål är en bra beskrivning för så känns det :)

  Annie: Håller på att utforma ett nytt nu, gulp!

  SvaraRadera