tisdag 4 oktober 2011

Kanelbullar in the making


Jahapp, nu står de små godingarna i ugnen. Dessutom har jag fyra målgrupper att smaktesta dem på;

  • hälsointresserad tjej
  • inte så hälsointresserad kille
  • litet barn
  • äldre dam
Återkommer.

8 kommentarer:

  1. So far so good...(excited:D)
    Siri

    SvaraRadera
  2. Undrar: Frukosten. ATT den ska ätas, såklart, men NÄR. Måste äta nåt direkt meddetsamma eller ok att vänta 1,5 timme? Din åsikt?

    SvaraRadera
  3. Vågar nog inte testa detta hemma...maken får spader för han är van vid IKEA-kanelbullar från New York med massor av glaze på (istället för pärlsocker)...

    SvaraRadera
  4. Beata: Min åsikt är att 1,5 timme är för länge. 30 minuter är helt okej, 1h är okej om du kanske lägger den på en PW (= vinsten är större än förlusten). Du dör inte men det är 1,5h som din fina lilla förbränningsugn dammar mörk och öde. In med ved! Typ en prottedrink. Ett hårdkokt ägg? Sen större frukost efter 1,5h.

    Trilling: Åhå är det så? Va fuskigt :)

    Emma: Jepp men de var lite svårflörtade.

    SvaraRadera
  5. Japp. Kan shaka ihop en liten proteinare att dricka medan jag gör mig i ordning (tänker mig en dl vätska, en skopa pulver) och sen riktiga grejer när jag anländer till jobbet.

    SvaraRadera