lördag 22 oktober 2011

God morgon lördag!

Jag steg upp med minstingen strax efter 07 och väckte Mr vid 09. Känner mig utsövd och jag försöker se till att sova tillräckligt, det är ju då muskelfabriken är i full gång. Nu har de båda dragit ut på lek och mor i huset njuter av lite ensamtid. Kaffet är varmt, soffan är mjuk. DN och en modetidning, helg-TV och lite bloggsurfning, aah!

Idag är det dags för mitt styrkepass nr 3, dock känner jag att benen kanske behöver vila mer, har fortfarande ont sen gladiatorpasset. Jag tror att mjölksyra ansamlats i framsidan på låren, det känns lite som en hård och öm klump, har ni upplevt det?

Kanske blir det ett pass med lätta vikter och många repetitioner. Det är ju lördag, gotta hit the club! Öh, träningsklubben då alltså... Vadå, det är bra musik, härlig stämning, svettiga människor som rör på sig...?

3 kommentarer:

 1. Haha, fördel också att man slipper vakna upp bakistrött dagen efter ett gymbesök. Min lördag spenderas med tentaplugg, mindre kul men det måste göras. Imorgon dock, då har jag lovat mig själv ett träningspass och det ska bli så himla skönt!

  SvaraRadera
 2. Mycket bättre än andra clubar! :)

  SvaraRadera
 3. NMT/SSK-Sara ;)24 oktober 2011 09:03

  Skulle tippa på att det är en muskel som är lite för svullen för sin hinna, snarare än mjölksyra. Tagga ner träningen av dem lite granna, men ombesörj god cirkulation tills det släpper.

  SvaraRadera