måndag 17 oktober 2011

Måndagsdis

Godmorgon mitt allra gråaste Stockholm, vad passar bättre då än ta trapporna ned i gymmet och snöra på skorna. Pass 3 nu sen har jag gått varvet runt och ska redovisa hur stark (svag) jag är!

5 kommentarer:

  1. Härligt! :) jag ska ändra om mitt styrkeupplägg lite jag också, har tänkt mig en 3-split med armar/axlar/rygg, bröst/mage, ben/rumpa. Kommer det bli effektivt även om man kör 3 dagar i veckan bara tror du? Har nämligen thaiboxning två dagar med:) KRAM! P.s. Formtoppningen jag frågade om påbörjades med stor energi, efter två dagar fick jag äcklig hosta och dunderförkylning :( ska försöka snart igen men fy vad trist det är att hindras av sånt!

    SvaraRadera
  2. Hej Elbe!
    Att läsa din blogg är alltid min varva-ner-belöning efter att ha svettats en halvtimme på vardagsrumsgolvet med NTC.
    Efter att inte ha tränat alls på TRE (!) veckor pga halsinfektioner, så är mitt mål fram till nyår - att hålla mig frisk dvs. att kunna träna 3-5 ggr/vecka utan att bli sjuk samt att kunna göra plankan x 10 minuter + köpa en tyngre kb till mig själv som vinterpresent! All träning är bra träning så länge jag inte blir sjuk igen :D
    Jag är blivit väldigt inspirerad av ditt styrketräningsupplägg!
    Pepp! Pepp! Pepp!

    SvaraRadera
  3. Ska bli kul o höra om hur stark du är! :)

    SvaraRadera
  4. Amelie: Trist med förkylningen, jag har ju som du kanske läst dragits med ett antal sjukor denna höst pga dagis, SUCK! Angående styrketräningen, jag tycker istället du ska köra en 2-split och så kör du 121 eller 212 i veckorna, då får musklerna stimulans oftare.

    Nadja: Vad gullig du är :) Jag har själv sådana bloggar, tänk att jag är en sån för dig. Näe, har du också varit sjuk! 10 minuters planka låter grymt imponerande.

    SvaraRadera
  5. Elbe! Jag är helgrön på det här med styrketräning. Var inne på Styrkeprogrammet och läste på lite om olika styrkeupplägg. Tänkte köra 3-split och då rekommenderar de uppdelningen överkropp (armar/axlar/bröst) - bål (mage/rygg) - ben/rumpa. Har dock sett att flera träningsbloggare (inkl dig) mixar grupperna mer och kör typ rygg/biceps, ben/axlar osv. Vilket är bäst och varför? :)

    SvaraRadera