onsdag 28 september 2011

Videoinlägg: Morgonspring och kändisar

6 kommentarer:

 1. Gud va nyfiken jag blev på vi´lken kändis det var du mötte!

  SvaraRadera
 2. Vet du, jag har inte sett något videoinlägg innan. Tycker ofta det känns så konstigt att höra folk prata när man är van vid att bara läsa. Du har liksom en röst i mitt huvud som jag hittat på själv... Fattaru? Men nu har jag tittat och inte blivit avskräckt ;-)

  SvaraRadera
 3. Håller med de andra som kommenterat: Nyfiken på vilken kändis och man hittar på en röst till den personen som skriver :)

  SvaraRadera
 4. Matilda: Well..... det var en kille, som haft ihop det med två blonda donnor, båda bloggkändisar de med, med en stor ålderskillnad. Så får du gissa :)

  Beata: Jag har ju bara gjort ett tidigare.. eller menar du överhuvudtaget? Ja jag vet, tom Mr tyckte det var konstigt att se :) Lät jag alls som du trodde? Egentligen pratar jag mer dialekt tror jag, stockholmskan tar över då jag är 'officiell', hörs mer av hemstaden då jag pratar med mamma i tele.

  SvaraRadera
 5. Åh, varför kan jag inte se dina videoinlägg? Har Mac och kör safari. Går liksom inte ens att klicka på videon. Vore kul att få addera en röst till mitt huvuds ihopknopade bild av världens bästa träningsbloggerska!

  SvaraRadera
 6. Va konstigt! Jag kör också Mac. Men Firefox. Provade nyss i Safari och det funkar också. Hmm... kanske du saknar ngn senaste plugin, Flash eller Quicktime eller så? Tack förresten :)))

  SvaraRadera