fredag 23 september 2011

Me and my girlfriend

På senaste har jag lärt känna flera andra mammor som är intresserade av kost, träning och hälsa i allmänhet. I tisdags var jag och tog ett glas vin med M & M och samtalsämnena hoppade vilt från vinteroveraller för barn till powerwalks. Skönt med omväxling! Jag gillar att träna solo men det är också roligt med sällskap och peppning. Hur har ni det med träningskompisar?

8 kommentarer:

 1. Har förvånansvärt lite kompisar som är intresserade av träning.

  SvaraRadera
 2. Jag tränar själv: löpning plus styrketräning hemma med kettlebells, och har en handfull vänner (utspridda i världen) på funbeat som peppar och inspirerar mig fast vi inte tränar tillsammans eller samma saker. Just nu tycker jag att "alla" pratar om löpning.

  SvaraRadera
 3. Har tyvärr ingen träningskompis, men det hade vart riktigt skoj!

  SvaraRadera
 4. Har ingen träningskompis, blir mer fokuserad om det bara är jag men visst hade det varit kul att ha någon att babbla med ibland,väldigt kul ;-).

  SvaraRadera
 5. Tränar också helst själv, med egen musik i lurarna. Blir lite som meditation! Har dock en vän som jag gymmar med då och då, gött att ha någon att diskutera övningar med!:) och som peppar en såklart ;)

  SvaraRadera
 6. Jag har ingen kompis som är så biten som jag men jag hoppas kunna få med någon framöver... Till dess får jag all inspo och motivation jag behöver från bloggar och forum, då kan man ju verkligen stöta och blöta allt. Jag tränar dessutom bara hemma än så länge så då blir det ensamträning. Om man räknar bort en och annan unge som ska vara med.

  SvaraRadera
 7. Vi är många som tränar själv... synd att ni bor så utspridda :)

  SvaraRadera
 8. Men fixa ett träningsevent då, så kan vi träna ihop :-)

  SvaraRadera