torsdag 8 september 2011

Enkät!

Kolla till höger. Gulle er om ni svarar!

Kanske ni vill veta vilka strumpor jag använder?

6 kommentarer:

  1. Hej!
    Tack för en superbra träningsblogg, riktigt inspirerande! Jag har en fråga angående att forma kroppen. Har gått ner ca 10 kg på ett halvår,tappat flera centimeter överallt utom på mina vader! Jag äter hälsosamt, styrketränar 2 ggr/vecka samt löptränar 3 ggr/veckan. Har du några tips över hur jag ska få slankare vader?

    SvaraRadera
  2. Hej,

    jag kryssade i nästan alla rutor! Jag gillar superrecept som kållådan, och dina exempel på övningar är guld värda för en som känner sig vilsen i gymmet. Dina inlägg om tankar om kost/träning/hälsa är också jättebra. Speciellt den om löpning och att tro att det är något fysiskt fel på en som inte kan springa mer än 5 minuter. Jag har nu upptäckt att jag faktiskt kan springa 15-20 på löpbandet efter att ha släppt den mentala spärren jag haft i flera år!

    SvaraRadera
  3. Jag kryssade i allt. Såklart. För jag vill läsa allt. Vad gäller "övrigt" tyckte jag det var kul när du testade bikram yoga i början (har du gjort det nån mer gång förresten?) så det skulle vara kul om du testar fler såna saker. Och så vill jag se bilder på fina dig, och när du tränar och vilka övningar du gör osv osv osv. Gimme!

    SvaraRadera
  4. Liza: Gud så roligt att höra, grymt av dig! Mentala spärrar vet jag mycket om...

    Beata: Mm Nordic Military Training coming up!

    SvaraRadera
  5. Jag läser det här för sent. Men vad jag kan utläsa av kommentarerna var det vad du skulle skriva om. Tycker du skriver bra nu! Fin blandning. Gillar dina recept, övningar, vardagsliv ja allt :)

    SvaraRadera
  6. Emma: Tack :) Om du kommer på något mer, säg bara till!

    SvaraRadera