onsdag 28 september 2011

Mat, träning och form för 1, 2 och 3 år sen

Sommaren/hösten....

2008: Singelpartytjejen. Mat: Mackor, mackor, mackor. Vin. Träning: Löpning hem från jobbet flera dagar i veckan. Klubbdans. Sömn: Ytterst lite om kvällarna. Mycket om mornarna. Form: Hyfsat vältränad men troligtvis dåliga hälsovärden. Inte i lika bra form som idag!


2009: Gravid och blivande sambo. Mat: Glass med chokladsås varje kväll (tröttnade efter en månad). Oboy och prickig korv-mackor, ProViva-dryck. Träning: Gym när illamåendet var hanterbart. Gärna i tight t-shirt som visade bulan! Sömn: Långa sovmornar i vetskap om vad som komma skulle. Form: Kände mig snygg. Väldigt nyfiken på om jag skulle bli en mamma som gick upp 10 kilo eller 30 (det blev 13).


2010: Mammaledig! Mat: Då den där bilden togs, säkerligen en smaskig Subway-macka med tillhörande cookie och kaffe efteråt. Vad jag ville och mer därtill. Helammade! Träning: Premiär för inlämning på mini-SATS. Massor av långa barnvagnspromenader. Sömn: Amning var 3:e timme på natten, zzzzz. 2 underbara timmars sovmorgon varje dag ("pappaskiftet" :) Form: Underbart yppig framtill, stretchmaterial var det som gällde, 'work in progress'.

Mycket händer på tre år, både i livet och med formen. Idag vet ni ju hur landet ligger :)

4 kommentarer:

 1. Roliga bilder. Känns så...inte du på nåt sätt! För oss som "känt" dig bara sedan formtoppning och i smaljeans osv. Men intressant, alla har vi olika faser. Snor nog idéen till min egen blogg vad det lider...

  SvaraRadera
 2. Hela min blogg är ju iofs snodd av din, så att säga. Oops.

  SvaraRadera
 3. Vad kul att se det här! :) Det händer mycket på tre år ja :) Hade du samma jobb då som nu?

  SvaraRadera
 4. Beata: Näe, det känns inte alltid som jag för mig själv heller, när jag ser dem :) Men för er så blir jag ju bara en träningstjej då jag egentligen ser på mig själv mer som en ****-tjej (mitt yrke och även vad min gamla blogg handlade om delvis).

  Emma: Jag jobbade i samma bransch, men påbörjade just då en utbildning för att specialisera mig så nu har jag inte samma jobb (utan ett bättre ;)

  SvaraRadera