tisdag 13 september 2011

Off duty

Minst tre klädbyten blir det varje dag, tyvärr är ingen av dessa outfits särskilt fancy. Oftast på morgonen sätter jag på mig träningskläder och lämnar kotten på förskolan iförd dessa. Känner mig ibland lite fånig men det är enklast så. Sedan är det dags för jobb och mina jobbkläder = myskläder eftersom jag jobbar hemifrån. Det här gör att jag på eftermiddagen alltid känner en viss längtan efter att klä upp mig men det är ju synnerligen opraktiskt eftersom ärenden ska gås och lekparker ska besökas - heelsen får stanna hemma till förmån för den heliga treenigheten; Converse, träningsdojor och gummistövlar. Ni tränande mammor: hur klär ni er? Bor ni i era Easytones eller har ni ett kostymkrävande jobb?

3 kommentarer:

 1. Vad är det du jobbar med? :) tycker du inte det blir lite långtråkigt att jobba hemma hela tiden?

  SvaraRadera
 2. Mitt jobb kräver ganska strikt klädsel men hemma brukar jag gålla en enklare stil, men nu har jag kommit fram till att det allt som oftast blir träningskläder redan på morgonen.

  Kännde mig dock lite dum häromdagen då jag var i lekparken och lillans blivande dagis kom dit. Där stod jag i full träningsmundering. // K

  SvaraRadera
 3. Anonym: Jag jobbar inom media, ett ganska konstnärligt yrke. Det är tidvis långtråkigt hemma även om jag är en loner, jag har frilansat en tid nu men planen är att börja jobba på kontor under hösten.

  K: Hehe, de tänkte säkert bara att du såg cool ut :)

  SvaraRadera