onsdag 28 september 2011

Go, go, go!

Ni kör väl på hårt som vanligt? Har ont om tid idag pga flytten. Svarar på era kommentarer imorgon. Kram!

6 kommentarer:

 1. Här har det körts hårt! Passet jag var på i eftermiddags (hette Funktionell träning) kändes inte allt tufft, men nu är jag så mör i benen att allt jag orkar är att sitta i soffan! Känns nästan som fusk :)

  SvaraRadera
 2. Jag maxar hårt på sista veckans heltids-mammaledighet! BArnvagnsbio i förmiddags, lunch med andra mamas, fika i grannkommunen med barnen efter dagis, tjejträff nu på kvällen. Ömma muskler får vila idag, känns helt rätt!

  SvaraRadera
 3. Första löprundan efter flera veckors förkylning. Startade med 3 km, känns löjligt kort men vågade inte köra mer nu efter vad som varit. Underbart var det iaf, hoppas förkylningen håller sig borta så det kan få bli en lite längre runda i helgen!

  SvaraRadera
 4. Emelie H: Funktionell träning ja det brukar ju vara grymt för vardagen, jag gick själv ofta på SATS Muskel då det fanns, pust vilken träningsvärk man fick!

  Beata: Åh... jag saknar den tiden! Jag kom aldrig iväg på barnvagnsbio fast jag ville.

  Nathalie: Tack, det blev bra foton idag.

  Lina: Bra inställning, löpning är grymt svårt om man har den minsta förkylning kvar i kroppen.

  SvaraRadera
 5. Det är bara att göra fler barn :-D! Fast jag varnar dig, första mammaledigheten får man aldrig tillbaka, det är liksom inte riktigt samma sak när man har FLER att ta hand om (fast såklart härligt ändå, och i Sthlm får nu ju ha hemmavarande barn mycket mer på dagis än vad vi får här - 15 timmar/vecka)

  SvaraRadera