onsdag 21 september 2011

Smaljeansen testar: No poo Del 3

Som jag skrev häromdagen har hårsituationen förbättras. Jag gjorde så att jag tvättade en till gång med ett sista-schampo som det heter och bytte balsam (här finns en lista över godkända produkter). Nu använder jag märket Neutral och håret känns annorlunda. Det självlockiga har börjat komma fram i form av små korkskruvar. Det är ovant med känslan efter att jag tvättat det - det känns inte så där knastrigt och flygigt, en känsla som jag tidigare förknippat med "rent". Nu känns det som dagen efter tvätt, då håret egentligen brukar vara bäst, i alla fall för mig. Mjukt och följsamt.

Det blir snabbt fett och det känns inte optimalt ännu men jag kör på! Det är fortfarande grymt att inte ha med sig hundra flaskor till gymmet...

4 kommentarer:

 1. Det tog kanske tre månader innan jag kunde gå i en vecka utan att tvätta håret och det ändå kändes fräscht. Fina lockar! :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad fina lockar! :) Ska bli spännande att se hur det utvecklas.

  SvaraRadera
 3. Sara: Är det sant! Då ska jag hålla ut. Det händer ju grejer!

  Emma: Tack!!!

  SvaraRadera
 4. Gör det, det är definitivt värt det. På vägen dit, när håret fortfarande kändes klabbigt efter en svettrunda så tvättade jag det med bara VARMT vatten och massor, massor, massor av hårbottenmassage. Efterskölj noga - först i varmt, sedan i kallt vatten.

  SvaraRadera