fredag 2 september 2011

Snyggt och skumpfritt

Jag tycker att sport-BH:ar ofta är fula. Och utbudet är så likriktat.

Kan de inte vara lite mer som underkläder? Visst, det är funktionsplagg men att känna sig snygg då man tränar har aldrig varit annat än en god motivationsfaktor. De här topparna samt ett linne med inbyggd BH kommer ifrån Mika Yogawear och känns lite nyskapande tycker jag. Kolla in hur man knyter linnet bak och därmed spänner BH:n!

Tops

4 kommentarer:

  1. Hej hej Elbe,
    läser och följer din blogg, tycker du är grymt duktig, disciplinerad men sååå mänsklig och ärlig. Grymt. Keep up! En sak som slagit mig är att du vid flertalet tillfällen tagit upp underkläder bl a svårigheten att hitta bra trosor. Jag har efter 10 års tänkande och idéer realiserat min vision om att skapa underkläder genom att anlita mönsterkonstruktör och sömmerska. Vi syr upp prover mm. Idag ska jag träffa en intressant person gällande detta också. Funderar på om jag ska skicka dig ett par av provtrosorna (enkelt sydda i ett vanligt vitt ekologiskt tyg). Så kan du ge mig feedback vad du tycker. Fler trosor och bh har provats men det är bra att sprida utanför min närmsta krets. Vad säger du, vill du prova och ge mig ärlig feedback. Hur når jag dig då?
    Hej hopp från Ann-Sofie

    SvaraRadera
  2. Hei! Skikkelig fine treningstopper :) Inspirerende side du har!

    SvaraRadera
  3. Ann-Sofie: Hej, tack för ditt fina beröm, jag blir jätteglad. Och kul att höra från er följare som inte kommenterar men som läser :) Ditt projekt låter väldigt spännande, vet inte riktigt om jag greppar men absolut kan du skicka mig ett par. Maila mig på smaljeansen@gmail.com så tar vi snacket där.

    KunnskapsrikTrening: Ja visst var de snygga. Och tack!

    SvaraRadera
  4. BaliniSports trendy hot yoga clothes apparel and bikram yoga gear, ALWAYS ON SALE

    SvaraRadera