torsdag 1 september 2011

Dagens Do it!

För att fira era hårt tränande, starka och fina kroppar så tycker jag vi kör en snygg under-dag. Fram med en sassy spets-BH som lyfter och framhäver på bekvämaste sätt, glid i de där sidenlena silkestrosorna och känn dig het. Även om du ovanpå drar på dina mammatights och killens t-shirt, en parkeringsvaktsuniform, ridkläder eller vad ni nu kan tänkas bära idag.


6 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag försöker gå ner i vikt och sötsuget är ju de värsta. Varje gång efter jag ätit en stor måltid tex efter lunch elr middag så blir jag alltid JÄTTE sugen på något sött och om jag inte får de så kan jag bli jätte tjurig. Jag skulle vilja ha tips på vad jag skulle kunna äta som tar bort de sötsuget för de är jätte jobbigt. Samma sak på kvällen vid nio tiden ungefär efter de gått någon timme sen man ätit kvällsmat så vill jag ha något att äta. Jag små äter helt enkelt jätte mycket och de är väldigt svårt att bli av med. Har du något tips?

    Jätte bra blogg förresten!

    SvaraRadera
  2. Här är mina tips:
    1) Fight it! Helt enkelt - rid ut suget. Tänk att en hälsosam och snygg kropp ger dig mer än det där småätandet.
    2) Ät så lite socker du bara kan eftersom allt socker triggar suget efter mer. Gäller även lightprodukter.
    3) Drick en kopp varmt te direkt efter maten.

    Lycka till!
    /Jenny

    SvaraRadera
  3. Glömde en sak - ät mycket mat och sallad! Se till att du är mätt. Det är lätt att man äter för lite och då kommer suget som ett brev på posten.

    SvaraRadera
  4. Mitt tips: ät mer fett. fettet gör dig mätt och tar bort sötsuget!

    /K

    SvaraRadera
  5. Vad kul att ni tipsar varann också!

    Du som frågade: Jag vet hur det känns, det där övermäktigt förlamande suget som bara inte går att stå emot. Jag tycker också att det gäller att äta sig mätt men jag vet att även efter en stor middag så kan man känna mer av ett mentalt sug.

    Istället för att stå emot, börja skär ned så avvänjer du dig successivt. Om du brukar äta en muffins, ät en halv. Tänk inte allt eller inget, det tar tid att bli av med ovanor, försök att trappa ned istället.

    Mycket sitter i huvudet så lär dig att ha hemma och uppskatta alternativa treats.

    Jag brukar göra iordning en liten fin tallrik med russin och nötter och en stooor kopp te som jag dricker långsamt och så sitter jag och plockar med och äter mina små gobitar.

    Försök också att deala med dig själv - du får äta chokladen men du måste äta ett hårdkokt ägg först. Eller ta en tio minuters promenad först. Försök förhala!

    Skippa skuldkänslorna - de får dig att äta mer när du väl faller.

    SvaraRadera
  6. Detta ska jag absolut göra, men får bli imorgon lite försent idag :P Jag glömmer ofta att sätta på mig fint hela vägen.

    SvaraRadera