tisdag 27 september 2011

Svar på kommentarer

Beata, ja jag ska fundera på det där med att skapa ett träningsevent. Tills dess får valfri läsare från annan stad höra av sig om ni är i Stockholm så lovar jag att hänga med på en joggingrunda. Hur låter det :) Tack alla fina för att ni fattade vad jag menade med "skärp dig." Camilla, kul att både du och din hubbie gillade grönkålschipsen! Emelie och Amelie och Ann, ert bloggberöm får mig att rodna! <3

Yoshi, din dröm gav mig dagens första storfniss :) Emma och Beata, Mr skulle nog inte kalla sig författare för så mycket skrivande består hans del i det hela inte av, även om hans namn står på omslaget. Kryptiskt, javisst ;) Min norska vän: shiratakenudlarna valde jag för att dra ned på kolhydraterna och för att därmed öka protein/fettprocenten, det är så jag äter bara. Men - fullkornsnudlar är också helt okej - men många sorter är fulla av crap, salt och härdat fett till exempel, se upp! Ann - receptet är inte svårare än: kyckling + wokgrönsaker + nudlar + färdig teryakisås + nötter :)

Till sist, Emma, ja det var en ovanligt stor del av ansiktet som jag visade idag men jag tyckte svärtan dög som maskering. Tack btw ;)

3 kommentarer:

 1. Nänä, ingen jogging. Jag vill gymma!! :-)

  Skriver inte. Kanske illustratör då? Eller fotograf? Eller nakenmodell i ny sex-bok?!

  :-D

  SvaraRadera
 2. Hehe... jag får väl smyga in dig på SATS då!

  Alla förslag ovan var fel, fel, fel ;)

  SvaraRadera
 3. Typiskt, såg fram emot nakenbilder ;-).

  SvaraRadera