lördag 11 augusti 2012

Mums!

Min ost- och skinkpaj blev lika god eller ännu godare än förra gången! Väldigt proteinrik och godkänd LCHF skulle jag säga, jag bytte ut Philadelphia-osten i degen mot lättkvarg och det funkade ju finfint (=mindre carbs, mer protein för den som vill det). Detta är ingen knaprig botten people. Men den är rackarns god ändå... Älskar ugnsrätter med en fräsch och sval sallad till.

Helgmat måste vara lite special special för mig, blir tokig om jag inte får den rätta myslyxiga känslan (inte alltid det funkar med småbarn och sovtider, men man kan försöka :)

3 kommentarer:

  1. Är det den med ost-botten? Like på det! Har också som du bytt philost mot kvarg och det är ingen större skillnad tycker jag.

    Har röstat på dig oxå!

    SvaraRadera
  2. Testade precis detta recept, grymt gott!!!
    Tackar!

    SvaraRadera
  3. Åh vilken god paj. Den kommer jag definitivt göra fler gånger.

    SvaraRadera