onsdag 8 augusti 2012

Wrapkoma

Nu är jag som klubbad efter att ha tryckt i mig en hel Blueberry-wrap. (Plus dippsås, plus smoothie som ingår). De kanske inte ser jättelika ut men boy, är de mättsamma. Den med kyckling i. Jag brukar orka 2/3 men idag hade jag jobbat mig ned till 3/4 innan det tog stopp. Sen la jag den i påsen 10 minuter, kom fram till att det var inget att spara och mina muskler som jag nyss brutit ned säkert skulle ha användning för ytterligare lite uppbyggnadsmaterial. Jobbade ned det sista. Jag äter ju få och stora mål generellt numera.

Så. Mätt. Nu.

Och trött, paltkoma.

Bäst jag går och gör en cappucino och häller ned på allt det andra i magsäcken så att jag orkar jobba.

Dessutom saknar jag min goa unge för en kollega har med sig sitt blonda yrväder till jobbet idag som också nog är 2-3 och ser ut som kotten bakifrån. Det kvittras och skrattas några dörrar bort och så tapptapptapp spring i korridoren. Aj mitt hjärta, jag vill snusa i en liten brunbränd nacke.

3 kommentarer:

 1. Men ÅH, sluta!! Nu blev jag alldeles längtig efter små nackar (som troligtvis luktar svett och är fulla av sand efter en hel dag på dagis/fritids). Älsklingarna...

  Och ja, håller med om wrapen. Mättsam. Trots Beatatjatas megamagsäck. Eller så var det bara för att jag pratade så mycket samtidigt som jag inte kunde äta upp allt :-)

  Och ja, massor att göra men effektiva timmar och kreativa pauser gör att jag får gjort MASSOR!

  SvaraRadera
 2. Mm, man längtar så lätt efter de där små gosungarna.. Tanken på att vara ifrån mina hela dagarna gör nästan att jag inte vill börja jobba.. Tänk om man kunde vika ihop dem och ta med sig dem i väskan? Och ta upp dem och mysa lite när ingen ser? ;)

  SvaraRadera
 3. Skojar ni Beata och Elbe!?! Vad har ni för minimagar. ;) Jag tycker inte den var svår att få ner. Har ätit den en gång då jag jobbade på vårt kontor i Stockholm. Tog den med lax.

  SvaraRadera