måndag 13 augusti 2012

Måndag + läsning

Hej hopp hallå i farten idag blir det inte mycket bloggande av, allt går i 180! Jobba som en tok nu på förmiddagen, ta hand om kottelill på eftermiddagen (förskolan är stängd, Mr tar första passet) och sen ett möte på kvällen. Jag (själen min) behöver tränaa.... mental note: boka in ett bikramyogapass i veckan. Längtar till tåget hem då jag får läsa vidare i denna bok. Puss på er!8 kommentarer:

 1. Åh jag har precis köpt den där boken! Ser fram emot att börja läsa :)

  SvaraRadera
 2. Har också den väntandes hemma i hyllan men kommer ju aldrig igenom den tråkbok jag började med i juni... Det måste vara bokens fel, att den är tråkig, inte att jag läser sakta, visst?! ;-)

  SvaraRadera
 3. Bodycomf: Skippa tråkboken! Läste för några år sen i DN att man 'bara' läser 3000 böcker i livet (om man läser 1/vecka dvs) och insåg att, varför ska jag traggla mig igenom böcker som inte jag gillar - jag har ju bara 3000 på mig :) Sedan dess lägger jag i från mig böcker ofta mitt i om jag inte gillar dem, läser numera bara bra grejer ;-)

  SvaraRadera
 4. Håller med, fångar inte en bok relativt direkt får den ligga. Samma med filmer :-) Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Läser samma bok just nu, riktigt bra!!

  SvaraRadera
 6. Jag läser också den boken. Jag har sprungit i hela mitt liv och alltid varit mer eller mindre motiverad. Men nu vill jag säga upp mig från jobbet och springa dag in och dag ut :D

  SvaraRadera
 7. Åhh samma bok som jag håller på och läser nu.

  SvaraRadera
 8. Håller med Cam!!! Underbar bok du har att se fram emot... man blir så inspirerad :-) m judoka;-)

  SvaraRadera