torsdag 2 augusti 2012

Torsdagspepp + vattensnack + träningsdags

Hej mina rookies and junkies! Hoppas ni har en fin dag. Det är ju snart helg ;-) Vi inleder den ikväll har jag tänkt med lite torsdagsstädning, färska blommor och kanske ett tänt ljus om det blir lite kyligt. En av fördelarna med att jobba är ju markeringen mellan det och ledigheten.

Dag 2 på jobbet efter semestern för mig, lugnt och skönt men idag så ska jag ta itu med en större sak där mycket kan gå fel, lite nervös! Och ingen att fråga... men tror jag har koll.

Började dagen med huvudvärk, hade inget vatten med mig, och hällde i mig en flaska så fort jag fick chansen. Blir galen om jag glömmer vattenflaskan som alltid annars finns i väskan. Jag använder samma flaska i ett par veckor sen köper jag en ny (de släpper ifrån sig gifter efter ett tag!) och då blir det lite extra lyx med ngt smaksatt :) Sen väl på jobbet kaffe, kanske inte så logiskt om man har huvudvärk men den var borta då hehe...
Mitt hår är lite ledset som ni kanske ser, inga curls. Det gillade inte riktigt att jag gick över till Såklart Balsam så nu ska vi prova oss vidare.

Nu snart träning. Passar på med långa och avslappnade pass nu när det är lugnt! Fick just höra att det även är ett ledarlett pass nu vid 11 (funktionell styrka) men tror jag ändå kör solo i gymmet. Gissar att deltagarantalet kommer att vara lågt och jag ogillar starkt när det bara är typ en själv, ledaren och någon mer. Kan inte slappna av då!


P.S Jag ska försöka som ni ber om nedan skriva lite mer om vad som är bra för magar :)

7 kommentarer:

 1. Har läst att kaffe kan hjälpa mot huvudvärk! Äh, curls eller inte, snygg ändå!

  SvaraRadera
 2. Koffein vidgar blodkärlen och det kan faktiskt hjälpa mot huvudvärk! :)

  SvaraRadera
 3. Jag har också provat Såklart balsam men gillade det inte, är rätt ny inom detta med balsammetoden. Vad använde du innan?

  SvaraRadera
 4. Vart har du köpt det snygga halsbandet? Galet snyggt iaf!

  SvaraRadera
 5. Så bra att jag drack det så ;-)

  Anonym1: Tack :)))

  Anna: Coops balsam. Tror jag ska återvända, det kostar 10kr för en jätteflaska och har funkat bra, var bara sommarsvetten den inte fick bort. Du har väl använt s.k sista-schampo och gjort som man ska annars? Mitt hår tog ett tag på sig att vänja sig så ha tålamod!

  Anonym2: Visst är det. Indiska! Ett fint halsband blir alltid pricken över i:et tycker jag då en en outfit känns vardag.

  SvaraRadera
 6. Gillar verkligen bloggen - är ny på det här med att träna, och tycker att du skriver så att jag både förstår och inspireras!

  Ville mest påpeka att det där med att plastflaskor skulle släppa ifrån sig gifter ju faktiskt inte stämmer - någon fick för sig det (i USA, vill jag minnas) för ett antal år sedan och paniken spreds snabbt - men sedan dess har det testats grundligt, och visat sig vara ett falskt alarm. Tyvärr funkar vi människor ju ofta så att vi minns skrämselhistorier bättre än artiklar där de visas vara osanna... (De artiklarna, om de ens publiceras, får dessutom sällan lika stora rubriker.) I din blogg verkar du sträva efter att vara faktabaserad och inte sprida okunskap, så därför skrev jag den här kommentaren (som folk säkert tycker är dötrist och onödig...) Folk blir liksom uppskrämda alldeles för lätt, och det är ju lite trist om det inte alls finns någon anledning.

  SvaraRadera