söndag 5 augusti 2012

Tredimensionella magar

Apropå magar och självförtroende häromdagen, Emma mailade mig den här bilden som fått henne att må bra idag. Trevligt att se en mage i lite olika vinklar en den vanliga uppsträckta smickrande, eller hur?

Bra för er som nojar över magar som svämmar över och korvar sig - det är helt normalt att den tar vägen någonstans och även en tonad och vältränad mage kan vilja bre ut sig lite i knät när man börjer sig framåt, min gillar också att göra det :-)

Tack Emma för dagens reality check.
Bilden kommer från Tumblr, härifrån

8 kommentarer:

 1. Haha, vilket underbart inlägg! Jag känner verkligen igen mig angående den som nojar sig över sin mage som väller ut lite här och där och detta inlägg fick mig att få lite mer perspektiv, självdistans och ett "det-gör-inte-så-mycket" tänk runt det hela. Tack för det!

  SvaraRadera
 2. Inte alls dumt med lite reality-check såhär på söndagsförmiddagen. Min mage korvar sig också i sittande, men vad fasen - jag gillar den ändå!

  SvaraRadera
 3. Tack Emma!(och elbe för spridningen såklart)

  SvaraRadera
 4. Underbar bild på underbart fin tjej!

  SvaraRadera
 5. Förresten: Såg trosor på Esprit (har de alltid haft underkläder?) och tänkte på dig. Inte för att jag är värsta freaky stalkern (jo, det är jag ju också) men för att du väl efterlyste varianter med liksom lite bredare band över höften men ändå inte boxer... Typ? De var iaf som dessa på bilden fast rejälare och spetskant som är kanske dubbel så bred som dessa. Men ändå mer lattjo än vanliga briefs, liksom. Anyway. Spana in om du fortfarande är på jakt!

  SvaraRadera
 6. no problem ^^ vi behöver nog fler såna här bilder...

  SvaraRadera
 7. Bra bra bra! Precis vad jag behövde! Jag har alltid stört mig på att så fort man sätter sig ner så "inser man" att man behöver (eller vill rättare sagt) tajta till sig lite till, någonting man inte reflekterat över under den tiden man stått upp!

  SvaraRadera