torsdag 16 augusti 2012

Liket lever!


Man vet att man sovit dåligt
när man rotar djupt i sminkväskan efter den där sällan använda, extrastarka concealern och smetar på ett rejält lager under ögonen... Kotten har drömt mardrömmar och spillde dessutom ut sitt vatten i sängen inatt så vi har haft skytteltrafik mellan sovrummen...gäsp!

Kände att det var läge för en treat. Jag gick till fiket som ligger i botten på hotellet Grand Central här i Stockholm, det är jättemysigt med inredning i stil med pimpad fjällstuga; älghorn på furuväggar, öppen brasa och renfällar. Det blev en stor cappucino to go, trots att jag mer än gärna skulle parkerat rumpan i en av fåtöljerna med utsikt mot gatan och bara varit ett tag. En annan dag, right?

Aaah nu rinner detta livselexir i mina ådror, prisa kaffeguden!

7 kommentarer:

 1. Är riktigt avundsjuk på din timglasform, sjukt snyggt med en sån där midja du har, wow!

  SvaraRadera
 2. Visst är det din kroppstyp? Slim hourglass?

  Alltid snygg och ja tack och lov för kaffe!

  SvaraRadera
 3. Treats we like! Ingen sådan för mig idag men jag har nog treatat mig själv tillräckligt :-). Iofs kändes morgonens mellis med ost och äpple som en väldigt trevlig treat! Får nog bli äpple och js senare, när jag ändå är inne på gottespåret... Ha en bra dag, och mer sömn inatt!

  SvaraRadera
 4. Sanna: Tack :) Inget man kan träna sig till tror jag, fått av mamma och pappa :) Det är en fin siluett men lögn då man ska köpa jeans :(

  Emma: Jag vet inte... Är det någon officiell benämning alltså menar du då man kategoriserar kroppstyper? Ja det stämmer väl, för några år sen hade jag finfina måtten 90-60-90 men nu har nog både graviditetshud och magmuskler kommit emellan så det är snarare närmare 70 där i mitten :)

  Beata: Ost och äpple gifter sig bra, ost och päron ännu bättre tycker jag, mmm... fast den där Nutellan såg också väldigt god ut ;-)

  SvaraRadera
 5. Byxorna såg sköna ut, var är de ifrån? :)

  Om man någon gång får önska ett inlägg av dig skulle jag önska att du skrev om det där med känsloätande. Jg har ett stort problem då jag är rastlös/ uttråkad/ småsugen/ orolig att inte kunna sova på kvällen och iblan äter stora mångder efter middagen. Jag behöver jobb mycket med det mentala här...
  Jag har svårt att komma ur det där. Finns säkert många som har samma problem. Kanske har du varit med om det och kan ge tips på alternativa strategier?

  SvaraRadera
 6. Hej Elbe!
  Jag gillar din blogg väldigt mkt och speciellt dina spännande och goda recept. Men jag saknar en "sökfunktion" när man har i bakhuvudet nånstans "Var det hos smaljeansen jag såg det där receptet för länge sen". Senast letade jag efter proteinlatten och hittade den via google och det var i December det var publicerat, lite jobbigt att leta så långt bak när man inte har en aning om när det blivit publicerat :)Ett litet önskemål bara :)

  SvaraRadera
 7. åå en cappu, fytusan så gott! =D

  SvaraRadera