torsdag 23 augusti 2012

Damn you kålrot!

Så himla svår att skala och skära, grr. Ikväll är det storkok av mysig höstgryta med regnet smattrandes utanför. Ska snart packa inför helgen. Hur är vädret i Skåne?

Jag har filmat en övning till er på gymmet idag! Men... måste bara lura ut hur man klipper av huvudet på en film, vill ta bort lite nämligen som ni förstår innan jag kan visa.

8 kommentarer:

 1. Men gott är det!

  Ser fram emot din video, skulle jag behöva trixa med huvudborttagning skulle jag aldrig orka lägga upp filmer.

  Ha en fin resa!

  SvaraRadera
 2. Du.. jag har faktiskt missat varför du inte vill visa ansiktet? Du är ju så otroligt söt!

  SvaraRadera
 3. Bor visserligen inte i Skåne, men här på västkusten har det vart riktig höst idag och växlat mellan ösregn, lite regn och sol, med konstant kraftig vind. Härligt värre :) Hoppas ni får en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Sjuk inspirerande blogg du har!! Känner igen mig mkt.. Fick förlossningsdepression för 2 år sen och innan graviditeten var jag en gymnörd och skötte det där med kosten. Nu tränar jag noll och äter helt fel men guess what jag väger 4kg mindre än innan. Helt slut på jobbet, har ingen ork utöver min lilla familj :( Provade gymmet för ett litet tag sen men det gick inte med makens arbetstider. Går det att bygga muskler med ett par hantlar, pilatesboll och ett par löparskor må tro? Känner att a change är välbehövlig just nu men vet inte hur/var jag ska börja?!

  SvaraRadera
 5. Jag skalar inte kålrot med potatisskalare, jag tar kniven och skär med. Lite mer svinn, men också lite mindre grr! :-)

  SvaraRadera
 6. Vädret i Skåne är sisådär! Åtminstone i Åhus. Det regnar, blåser och är sol om vartannat.
  Hoppas på fint väder på lördag, its My weddingday! Löftena ska avges och den vackra vackra ringen sätts på mitt finger!!!
  Fina elbe, tack för en superinspirerande och ärlig blogg!!

  SvaraRadera
 7. Haha, jag håller med om kålrotsilskan. Men det är ju värt det senare när maten är klar ;)

  Halvvägs till skåne (för dig dårå) ser vädret hyfsat ut. Litelite dra-på-sig-gosekofta-temp på kvällen om man är ute :)

  SvaraRadera