tisdag 7 augusti 2012

Löpning och magpolisen


Nån hade inte sprungit på länge. Så i lite långsammare takt gick det. Men jag hade bestämt mig, 8K skulle det bli (glömde sätta på Runkeepern förrän efter 500m) och 8K blev det. Pigga ben i kompressionsstrumpor, glad musik i öronen och solkräm på i det här vädret. Nu är jag hög på endorfiner! Jag är bra, jag är bäst jag är Bolt! Hejdå tjuriga hormoner.

Smorde in mig med ett lager BUS igår efter duschen och kände mig härligt brun och färgglad i denna kombo. Men jag var lite brydd vid val av topp eftersom då jag har en öm mensmage på gymmet brukar jag köra på en lös tisha. Men jag vill inte ha sladdertyg då jag springer. Så jag hasade ned shortsen nedanför och tog ett tight gravidlinne istället som nådde runt magen :) Och vet ni vad, hur mycket magen än stod ut så kom inte magpolisen och tog mig! Ingen ropade chockerat "hallå där, ni utan sexpack får hålla er inne!". Så ni vet, ye kvinnor med utstående magar. It's safe on the streets.


samma kvinna som på bilderna ovan, i mer avslappnat tillstånd

26 kommentarer:

 1. Haha, vilken grym animation! Skönt att inte vara ensam om att känna sig som uppblåstheten själv :)

  SvaraRadera
 2. haha, tur att magpolisen inte hittar till mina skogar :-). Grymt bra jobbat! Och vilka underbart neoniga shorts! Dina lår alltså... Mmm! På andra plats efter tänderna :-). Men du, BUS. Jag bara dör av beatatjataäckel när jag smort in mig för att hela jag luktar bus. Blurklukt. Men kanske finns någon käck som du kan rekommendera?

  (iofs lovade jag mig själv sist, i juni, efter en zebraincident att ge upp busförsöken, jag kan helt enkelt inte...)

  SvaraRadera
 3. Älskar din självdistans! :) Och skönt att jag inte är den enda med svullen mage en vecka i månaden.. ;)

  Go girl!

  SvaraRadera
 4. Alltså blir allt fel om jag skriver att jag älskar dig? Bäst är du. Och rolig. Här är det också PMS-vibbar med svullen mage. Jag inväntar den värsta svullnaden till helgen dock, men it's on. Bitchvecka är inte det som gör magen snygg, det kan jag skriva under på.

  SvaraRadera
 5. Du är såååå skön!!! Här är det oxå den uppblåsta veckan:( håller hormonerna i chack me träningen, men hungern o sötsuget gör sig påmint all the time:(:(

  SvaraRadera
 6. Älskar din blogg och tänkte bara meddela ifall du missat det att du är nominerad till blogawards, hoppas du vinner! Jag ska iaf rösta på dig :)

  SvaraRadera
 7. Ha ha ha, du er best!! Love u,
  Siri

  SvaraRadera
 8. Hej! Först: grattis till nomineringen!
  Jag har startat en ny blogg om bl.a. träning eftersom det är en stor del av mitt liv. Eftersom den är nystartad så är det inte många besökare per dag, så jag undrar om du bara hade kunnat gå in och lägga en kommentar om vad du tycker? Hade varit så gryyyyymt snällt!
  http://alxandras.blogg.se

  SvaraRadera
 9. Vilka underbara kompressionsstrumpor! Vad är det för några?

  SvaraRadera
 10. Vilken brun utan sol använder du?

  SvaraRadera
 11. Underbart inlägg, blir glad i hela mig av att se dig!!! :)

  SvaraRadera
 12. Magpolis, ja tur att de inte skrotar runt på gatorna! Jag är min egen magpolis och är inte barmhärtig! :)

  SvaraRadera
 13. Tack! För du uppmärksammat svullna magar och känslan att bara dra ngt stort över sig, och underbart att läsa kommentarerna hur många andra som känner igen sig i det med. Tog ett tag innan jag fatta att min svullna mage hörde ihop med mensen vilket ledde till jag drog ner på ALL mat dom här dagarna för jag trodde jag rusade i vikt, nu försöker jag tänka att inom några dagar är magen tillbaks i balans och det inte beror på att jag är på väg att bli tjock. Tack för himla skön blogg!! :D

  SvaraRadera
 14. F-n vad du är härlig!!! Och GRATTIS till nomineringen!

  SvaraRadera
 15. Hahaha va härlig bild! :-)

  SvaraRadera
 16. Så härlig du är!! Och vilka snygga shorts :) snyggt rill bruna ben!

  Tror att jag följt din blogg ganska exakt ett år, halkade in precis när du var klar med formtoppningen! Du ger så otroligt mycket positiv energi och inspiration!

  Nu är det dags för min kropp att återgå till det normala efter 2 små killar på mindre än två år, minstingen är 2 mån. En vän är personlig tränare så nu ska vi köra två dagar i veckan. Vi började igår. Behöver jag säga attjag är öm och stel idag. Bara basic övningar med kroppen men himmel!! Löpning tror jag att jag väntar med ngn månad så jag har lite mer muskler som orkar hålla upp mig!

  SvaraRadera
 17. Hahaha, du är så jäkla grym! Jag gick senast idag på stan och drog in uppblåsta-mens-magen så gott jag kunde. Men till vilken nytta egentligen? Ja, förmodligen inget mer än att jag såg helt förstoppad och stel ut.. Nästa gång ska låta gasmagen stå ut så mycket den vill!

  SvaraRadera
 18. OOH vilka fina shorts!!! VAR har du fått tag på dem? :):):)

  SvaraRadera
 19. Underbart härlig blogg! Fråga, kompressionstrumporna hjälper de mot ömmande benhinnor? Eller vilket syfte har de?

  SvaraRadera
 20. hahaha shiit så rolig!! =D

  snygga short! vartifrån?

  SvaraRadera
 21. Kompressionsstrumpor håller blodet ifrån benen och gör att man känner sig pigg i benen längre! Säkert skönt för benhinnorna också. Strumporna är från Gococo och shortsen från MXDC, kan köpas här: http://www.sportkost.se/klader-accessoarer/Traeningsklaeder/Ladies-Silky-Shorts.htm

  SvaraRadera