fredag 31 augusti 2012

Blondie

Så där ja, tack underbara frisören nu känner jag mig fantastisk. Ja alltså den här släta föningen kommer ju gå ut på ett kick i detta regnväder och ersättas av mitt vanliga burr. Men färgen är perfa.

Så trött idag, fredagsseg. Plus lite magont, den där tiden i månaden ni vet. Men jag har faktiskt inte känt av PMS något. Kanske kan det bero på att jag de senaste veckorna hittat någolunda tillbaka till mina sunda vanor efter semestern?

I helgen vill jag träna mer CrossFit, ska se hur jag kan få in det. Känns lite mindre läskigt nu ;-)

Ikväll blir det plockmat; spansk korv och kött, getost, melon, lite vin kanske. Och kokosglass till efteråt. Tack för det matplaneringen, besöka affären slipper vi en stressig fredagseftermiddag!

Fredagsmys ikväll för er? Vad ska ni äta?6 kommentarer:

 1. Hela Tjejligan kommer hit på middag och jag tänker bjuda på kycklingpaj. Botten gör jag liknande din proteinpasta och fyllning med kycklingfilé, champinjoner, purjo, sparris, senap, curry, creme fraîche, salt och peppar. Till det en stor sallad och vin!

  SvaraRadera
 2. Här i sjukstugan improviserar vi ihop något som matchar antibiotika och ipren. Klyftpotatis och grillad korv. Eller så. Inget vin tyvärr. Men lite glass slinker nog ner. Är ju skönt för halsen om inte annat.

  Du passade väl på att färga ögonfransarna nu när du var hos frisören så du slipper gå med mascaran i flera dagar? :-D

  SvaraRadera
 3. Älskar plockmat! Mannen brukar fokusera på ost och kex, jag frukt, grönt och kött. Och så vin :) Kopierar nog din meny, tack för tips! Annars vill mannen ofta baka äppelpaj till sig och barnen. Jag brukar avstå men om jag köpt godsaker redan blir risken mindre för de andra också. Vi behöver lite mys efter flera veckors kalabalik. Kram!

  SvaraRadera
 4. jag kör på min vanlig favorit: haulomi med ugnsbakade grönsaker och nötter, frön, keso till! LÖV IT
  Fin du blev förresten =)

  SvaraRadera
 5. Och här har jag ordentlig PMS trots vettiga matvanor och sånt. Men kan bero på att jag lagt av med p-pillrena..

  Vad vi ska äta har jag däremot ingen aning om. Matplaneringen blev inte av denna vecka. Hej fredagsrusning i butiken :/

  SvaraRadera
 6. Snyggt!

  Ikväll äter jag inget speciellt. Middagen får räcka, och det obligatoriska kvällsmålet som jag alltid äter (nåt proteinrikt). I morgon ska jag baka med äldsta tjejen, lchf kokostoppar, så då åker det nog ner ex antal av dem, haha..
  Satsar på lördagsmys med henne istället =)

  SvaraRadera