tisdag 28 augusti 2012

Crossfit + nycklarna

God morgon! Jag ser glad ut, men jag är stressad och tööööörstig! Man blir alltid som törstigast när man vet att dryck är utom räckhåll.... snart på jobbet dock.

Idag ska jag gå och snacka crossfit och fundera lite över mina möjligheter i en box. Det ska bli spännande!

Tyvärr fick dagen en dålig start (glömd plånbok och vattenflaska, stressig färd) men nu har jag identifierat problemet: nycklarna. De har ingen självklar plats och gud vet att jag hittar dem på märkliga ställen om mornarna. Detta eviga nyckelletande leder till att jag glömmer andra saker samt att jag blir försenad. No more, nu blir det en krok eller kanske en tavelhylla i hallen där man kan lägga sånt. Min ömtåliga själ förtjänar att må bättre än så här :-)

5 kommentarer:

 1. Alltid allt på samma plats =)

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag löste mitt nyckel (-och mycket annat) problem med att ha en liten tygkorg i hallen.

  http://www.hm.com/se/product/82732?article=82732-D#article=82732-B

  Där dumpas nycklarna och nu är det frid och fröjd... =)

  Tack för superblogg förresten! Har alltid tränat och varit typ smal men nu känner jag för att sluta vara medelbra och bli awesome instead =) Tack för inspiration och sunda värderingar!

  SvaraRadera
 3. Du kan få låna mitt mantra, som jag säger tyst innan jag går ut: nycklar, telefon, plånbok. Tre saker som alltid ska med. Ett tag funderade jag på att lägga till "barnen", men på nåt sätt blev det ett för tydligt tecken på mitt förvirrade tillstånd! :-)

  SvaraRadera
 4. Vi har skaffat varsin liten skål i en låda i hallbyrån där vi lägger alla våra pryttlar som ska med när man går hemifrån. Funkar jättebra!

  Börjar bäva inför jobbstart, måste skaffa en väska som jag kan ha redo med allt utan att behöva flänga runt och byta väskor varje gång jag ska ut. Som det är just nu så har jag tre skötväskor som jag varierar mellan och två andra icke-skötväskor och det är mycket plock mellan dem. Så mitt höstfix är att skaffa en snygg jobbväska och en krok i hallen att hänga väskan på! ;)

  Sorry för lång kommentar, ville egentligen bara säga att du ska ta hand om dig och pyssla om själen lite extra såna här stressiga dagar..

  Kram

  SvaraRadera
 5. Och vilken söt bild på dig! *ler*
  Ibland önskar jag att jag vore blond och kunde använda den där färgen på läppstift..

  SvaraRadera