tisdag 28 augusti 2012

Magsträck sa Bill

Hm, undrar om jag sträckt magmusklerna eller något, har haft en sån konstig diffus smärta hela dagen! Känns som om jag har håll i hela övre magen runt på sidorna, gör lite ont då jag tar djupa andetag? Om jag trycker in fingret i magen på höger sida nedanför bröstkorgen så gör det ont och känns som en knöl... kanske en svullen lymfkörtel? Gjorde ett gäng högst vanliga plankor igår, inget överjobbigt och ingen smärta.

Sorry nu Behandlar jag er som Vårdguiden ;-) Ska kolla upp om det inte går över. Men jag är något så knäppt som en vårdvägrande hypokondrier; jag får för mig att jag har allt möjligt men jag kollar aldrig upp det vilket förvärrar de tillfällen då jag faktiskt är i behov av vård. Vilket gör att jag dragit på mig en hel del knäppa åkommor så som njurbäckeninflammation och dubbelsidig öroninflammation... betyder det att jag inte är en hypokondrier? ;-) I mitt huvud är knölen allt ifrån en tumör till en bebisfot (båda mkt otroligt) så jag ser fram emot att Mr kommer hem från sin jobb-kickoff och tar ned mig på jorden, eller hur älskling? ;-)

3 kommentarer:

  1. hahaha Där är jag likadan. För ett tag sen trodde jag att jag hade fått en tumör på var sida om magen. Det visade sig att jag fått muskler som buktar ut =)

    SvaraRadera
  2. Jag har också ganska ofta den smärrtan. Håll-känsla under höger revbensbåge. Jag får det dock aldrig efter träning. Utan av stress. Ofta i kombination av att jag äter fel och för snabbt samt dricker för lite vatten. En kollega sa till mig att det är förmodligen någon slags magkatarr. Alltså ren stress. Skulle va intressant vad du kommer fram till med ditt. Mitt är fortfarande lite av ett mysterium.

    KRAMAR
    Annika - en trogen följeslagare på 23 år :)

    SvaraRadera