torsdag 23 augusti 2012

Övningstips på film: kajakrodd!

Ibland när jag saknar fantasi inför ett träningspass (idag stod rygg på agendan) så brukar jag googla runt lite. Idag hittade jag den här övningen; kajakrodd! Jag paddlade kajak i vilda forsar som tonåring så det kändes kul :) Tog bra på ryggsidorna (lats) och dessutom i triceps, tufft att hålla dem spända! Sätt en kort stång i en trissa, börja med armarna rakt framför dig och dra stången med raka armar nedåt och bakåt som om du paddlade kajak. Bakåtrörelsen är den samma. Burn, muscles, burn!

P.S. Som ni ser gymmar jag med de tunga gubbarna ;-)

9 kommentarer:

 1. Fick mina Nike Free +3 idag. Älskar de. Kommer aldrig ta av mig dem. Vill ha fler modeller, fler färger. Jag är beroende!

  SvaraRadera
 2. Inte ett inlägg på hela dagen, du är saknad! :-D

  SvaraRadera
 3. Copy paste på den övningen!:)

  SvaraRadera
 4. vilken bra övning, den ska jag testa i veckan ;) Haha, fick du telefonen att stå på din smartshaker? imponerande :P

  SvaraRadera
 5. 1. När jag såg telefonen som filmade dig förstod jag inte vem mer som stod bakom och filmade telefonen + dig, tog en stund innan jag förstod att det var en spegel och att du har telefonens framsida mot dig. ^^

  2. Hur lyckas telefonen ens stå kvar så? :D

  SvaraRadera
 6. Den där måste ta ordentligt på/vid/mellan skulderbladen. Eller?

  SvaraRadera
 7. Vevve: nä det känns inte så jättemkt där, blir inte att man kniper ihop dem så mycket, mer sidorna... fast man kan ju förstås sträcka stången mer bakåt och aktivera dem!

  SvaraRadera