lördag 4 augusti 2012

Strump- + rabattips

Sportkost.se som jag samarbetat med har tagit in Gococo, ett strumpmärke som jag gillar och skrivit om tidigare, vill uppmärksamma er nya läsare på dessa goa sockar. Jag är särskilt förtjust i deras kompressionsstrumpor, jag har ett blått par också som ni kan se här. Jag blev medlem i stödstrumpans vänner då jag var gravid och är fast sen dess, ni som inte provat att träna med stöd/kompressionsstrumpor GÖR DET :) Särskilt vid halvlånga-långa löppass samt pass där benen tränas mycket. En helt annat känsla!

Storlek? Jag har 39-40 i skor och smala vader, jag drar M.

Sportkost.se har OS-rabatt också fram till imorgon söndag den 5:e med upp till 20%, kika här.

5 kommentarer:

 1. Hm vad är grejen med stödstrumpor? Ska springa ett 24h lopp, kan det vara nåt för mig?

  SvaraRadera
 2. Använde du stödstrumpor då du var gravid? Och gillade dem?

  Jag tycker de får benen att kännas 'fräscha' längre, du vet den där känslan då du är pigg i kroppen men benen liksom känns tunga och hindrar dig...

  Jag har iofs inte sprungit så långt i några som du ska, om det är varmt ute brukar jag ha dem på under hela turen för att benen inte ska svullna. Och då jag styrketränar ben. Annars tar jag på dem efter löppasset hemma.

  Bäst är nog att prova ett par på långpass innan, eller fråga runt lite på forum där du hittar folk som också ska springa loppet!

  För lite facts, läs:

  http://www.marathon.se/utrustning/arkiv/kompressionsstrumpor-a-ett-fashion-statement-eller-vad

  http://www.runningtimes.com/Article.aspx?ArticleID=21359&PageNum=1

  SvaraRadera
 3. Älskar stödstrumpor! Hade det när jag var gravid och använder det nu när jag jobbar. Står upp och går på hårt golv i tio timmar. Mörker enorm skillnad i hur trött i benen jag är efter ett jobbpass då jag inte har strumpor. Så skönt med!
  Väldigt skönt att springa i också, tycker mig märka skillnad i mina benhinnor också.

  SvaraRadera
 4. Bästa strumporna! Hade de förra veckan när jag sprang Swiss alpine (trail löpning i Alperna) och de hjälpte otroligt. Hade säkerligen fått känningar i vaderna annars!

  SvaraRadera
 5. Åh nu minns jag. Blev rekommenderar stödstrumpor men hittade inga i min storlek, så var det. Aldrig provat.

  SvaraRadera