söndag 12 augusti 2012

Zzöndag

Så trött idag, gäsp. Vi satt uppe sent och såg spännande Dexter-avsnitt och sen vaknade jag 07.15 och insåg att det var läge att väcka kotten om vi vill få någon vuxentid ikväll :-)

Småsov lite mitt på dan och nu efter ett par koppar kaffe är jag mer redo att möta dagen. Det blir cykelutflykt med svärisarna och jag har någon slags träningsambitioner också. Ett kettlebellpass ikväll kanske, short and [nothing but] sweet?

8 kommentarer:

 1. Asså ditt hår är fantastiskt vackert!

  SvaraRadera
 2. Hej, jag hittade din blogg för några dagar sedan och jag är redan kär. Träning, familjeliv, mat... Helt perfekt! Tack för inspirationen du ger oss! Puss!

  SvaraRadera
 3. Där satte du huvudet på spiken! Jag har också alltid tänkt i dessa banor och det är först nu jag vill vara "en hälsosam tjej som tränar". Att vara vältränad är inte längre prio ett och jag upplever det som att pressen på mig själv blir mycket mindre :)

  SvaraRadera
 4. Ah, är också i Dexter-koma just nu... Du, hur har pf påverkat dig viktmässigt? Vet att du främst kör för själens skull, och att pf mest ska ändra proportioner, men är ändå nyfiken - mina försök ledde till blixtsnabb viktuppgång.

  SvaraRadera
 5. Jules: Åh tack, balsammetoden u know :)

  Anonym: stort välkommen hit!! kram!

  Stina: Kul!

  Astrid: Oj! Är du densamma Astrid som skrev för ett tag sen att du inte kunde gå utan mat så länge? Då var det säkert inte för dig, PF... eller ja det verkar ju vara så ändå - om det inte var muskler du gick upp! För mig, tja jag vet ju att det som du sa funkar bra för mig själsligt och med min livsstil men det är för tidigt tror jag att säga hur kroppen påverkats, under semestern blev det ju social frukost många ggr och ibland mat sent eftersom läggningen av kotten krockat med mattiden. Det är först nu i vardagen som jag kommer att återvända till mer striktare pf. Jag vill inte tappa fett så mina måltider/dag är stoora, kroppen är sig lik men... jag tycker att jag har byggt muskler snabbt på senaste (kanske syns lite på vissa bilder) men det kan också vara efter formtoppningen, efter en period av kalminus så brukar det säga boom i maskineriet! :) Men fråga mig igen efter ett par mån (om jag håller fastan vill säga, på kvällarna är det svårt men det är ju också något jag strävar efter att fixa, sluta med små/tröstätandet då).

  SvaraRadera
 6. Hejjj!
  Hitta din blawg förra veckan när jag febrilt googlade protteplättar & har kollat den varje dag sedan dess. Kul & inspirerande läsning!

  Tack vare dig har jag bestämt mig för att formtoppa. Först semester, sen sätter jag datum. Känns spännande! Ett av målen är att genomföra, inte testa; något som annars genomsyrar typ hela mitt liv :/ en massa testande.. Anyway!

  Hade ju en fråga om du pallar svara. Läste något på bloggen om dina tödstrumpor du tränar i, men hittar inte det igen. Vart köper du dem & hur mkt måste man punga ut för ett par?

  Go smaljeans!

  SvaraRadera
 7. Jo, haha, var jätteskeptisk mot pf men sen blev jag ändå nyfiken efter all buzz... Äh faktum är att jag gillade det rätt bra de dagar jag testade, tyckte det var kul och lärorikt. Men jag blev tung i kroppen. jag tror jag ska spara det till en period när jag kör mer tung styrka, inte som nu när jag laddar för ett lopp och en 30årsdag och vill känna mig lätt.

  SvaraRadera
 8. DU är så himla snygg Elbe! Jag har läst din blogg under hela graviditeten och bara längtat efter att äntligen få följa med i dina "fokus" på riktigt och inte bara från sängen :-)

  Kram Perla

  SvaraRadera