måndag 13 augusti 2012

When in Rome..

Jodå, det finns inget jag inte äter och mat från stora hamburgerkedjan går också ned. Hela familjen skulle speedäta på Mr's jobb idag samtidigt som barnbyte skedde och detta var vad som bjöds. Jag åt en wrap med grillad kyckling, inte det godaste jag smakat men det funkade och sammanslaget med allt annat jag äter idag blir det finfint. Man får ta det onda med det goda! Äter ni mat från McD?

18 kommentarer:

 1. Senast igår hade jag inget annat alternativ än donken (svält var ej ett alternativ såklart) så det fick bli en sallad och en extra påse morötter som jag kompletterade med ett kokt ägg jag hade i väskan. Funkade helt okej - mättnaden varade ju inte i en evighet men bröd, sås, etc med läskiga grejer i hade jag inte lust att peta i mig igår även om det inte är hela världen att göra så ibland :-)

  SvaraRadera
 2. Själv försöker jag så långt det går att undvika McD, men ibland så hamnar man där ändå! Man är ju inte mer än människa! :)

  SvaraRadera
 3. Helst inte faktiskt. Gillar inte den typen av mat alls. Men ja ibland har nöden ingen lag när man exempelvis åker en längre resa i sällskap av någon som tvunget nog måste stanna på McDonalds haha.

  SvaraRadera
 4. Säger som ovan, någon enstaka gång om året när det är ett "måste". Barnen gillar det dock och ibland är mamman snäll och köper det till dem men då äter jag det nästan aldrig själv, och inte pga onyttigheten för då hade inte barnen heller fått äta det utan helt enkelt för att jag inte gillar deras mat utan heller tar något när vi kommit hem (om det är ett alternativ vill säga)

  SvaraRadera
 5. jag har inte ätit på donken på kanske 6 år, men det är bara för att jag kom på för massa år sen att det är faktiskt inte gott, men MAX går ner:) men efter att ha sett supersize me för ca ett halv år sedan skulle jag aldrig aldrig aldrig i hela mitt liv beställa annat än möjligtvis vatten och morötter från McD.... det var en skräckhistoria kan jag säga:)
  (inget negativt med att andra väljer att äta där, alla äter som de vill, ville bara poängtera det:) )

  SvaraRadera
 6. Jag gillar burgare, men allra helst hemmagrillade med eget bröd och så förstås. Väljer hellre MAX framför McD om jag "måste" äta hamburgare ute. Inga problem tycker jag, mer än att man blir hungrig så snabbt igen, och ja, att det inte smakar så gott... Och så luktar man äckligt om händerna efteråt!

  SvaraRadera
 7. gillar max bättre, men ibland sitter en qp som ett smäck... :)

  SvaraRadera
 8. Visst gör jag det! Just wrapen tycker jag faktiskt är riktigt god! Sedan är jag en riktig sucker för mcflurry, så det blir det ett antal varje sommar. Annars undviker jag helst skräpmat, men om det blir någon gång då och då är det ingen katastrof i mina ögon!

  SvaraRadera
 9. Never ever! Jag kan inte äta/köpa något där av moraliska skäl... tycker dom är grymt oetiska, men de kommer jag antagligen bryta emot nångång haha :)

  SvaraRadera
 10. Helst inte. Jag lyfte på brödet en gång, och insåg att hamburgaren inte har ett uns av stekyta - och kokt hamburgare kan jag leva gott utan. Ibland vill barnen äta där, men till skillnad från andra som tycker att de lyxar till det eller är snälla mot barnen, så tycker jag att jag straffar dem genom att ge dem dåligt lagad mat.

  Så om-om-om vi måste äta hamburgare, så blir det på MAX. Inte för att de innehållsmässigt är bättre, det vet jag inget om (jag vill nog inte veta), men det finns en stekyta på hamburgaren åtminstone. Jag själv väljer dock något annat, men vill att min familj ska äta vettig mat!

  Barnen älskar kycklingnuggets, så det har jag lärt mig att göra goda själv, så vi slipper handla färdiga. De färdiga vill jag VERKLIGEN inte veta vad de innehåller!

  SvaraRadera
 11. Självklart! Jag byter dock ut bröd mot extra ost och bacon. Stripsen står jag över till förmån för extra grönsallad. Mycket gott! Det fungerar bra även på MAX som ju redan har ett liknande alternativ i sitt low-carb-mål. Godast tycker jag dock att det är på burger king där man får rejält med sallad. Mums!

  SvaraRadera
 12. Åjoda, kanskje en gang hver 8. uke;) Da er det Mcchicken-meny med cola light. Yummy av og til!
  Siri

  SvaraRadera
 13. Jag äter enbart deras sallad men skippar krutongerna & brödet..
  Har även ätit deras veg.wrap som jag faktiskt gillade :)

  SvaraRadera
 14. Såklart! Men betydligt mer sällan än vad barnen skulle vilja... =0)

  SvaraRadera
 15. Japp QP men utan brödet. Skippar pommes och lyxar till det med både morötter och äpple istället. Bubbelvatten istället för läsk. Gott och helt ok. Barnen nöjdast =)

  SvaraRadera
 16. De senaste fem åren har jag nog fyllekäkat på donken typ tre gånger, annars bojkottar jag skiten. Dels för att det finns mat som är så mycket godare för både kropp och själ, men framför allt tycker jag inte det är moraliskt försvarbart att stödja det företaget.

  SvaraRadera
 17. Föredrar Max framför Donken faktiskt, om jag nu måste äta snabbmat. Men jag faller ibland för McFlurry Daim-frestelsen när jag har vägarna förbi... :)

  SvaraRadera
 18. Nä, gillar inte donkens mat så mycket (vissa undantag finns väl). Däremot gillar jag Max och Sibylla =) Wrappen du åt har jag smakat och den var helt ok! :)

  SvaraRadera